Головна » 2012 » Вересень » 12 » Андрій Тягнибок: "Ми йдемо у Верховну Раду, щоб бути владою, а не опозицією"
12:31
Андрій Тягнибок: "Ми йдемо у Верховну Раду, щоб бути владою, а не опозицією"
Андрій Тягнибок
7- 8 вересня єдиний кандидат від об'єднаної опозиції у 125 одномандатному мажоритарному виборчому окрузі Андрій Тягнибок перебував у Старосамбірському районі. Він виступив у Добромилі на міській площі Ринок перед громадою міста. Захід відбувся у рамках передвиборчого всеукраїнського туру об'єднаної опозиції.

Людей цікавили проблеми поганих доріг, вирубки лісів, безробіття, виплати соціальних пільг. Відповідаючи на запитання, Андрій Тягнибок зазначив, що об'єднана опозиція вже має десятки спільно напрацьованих першочергових законопроектів, які повинні врятувати нашу державу від руйнації.

"Ми йдемо у парламент, щоб бути більшістю, владою, а не опозицією. Всеукраїнське об'єднання "Свобода" та Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" вже має спільний план дій для повалення сьогоднішнього режиму та відродження української держави. Наше завдання у новому скликанні Верховної Ради – це повернути державу обличчям до українців", – зазначив Андрій Тягнибок.

Цими днями відбулися також зустрічі з жителями сіл Старосамбірщини, зокрема, П'ятниці, Тернави, Поляни, Мігова, Княжполя, Соляноватки, Губичів, Болозова, Нового Міста, Боневичів, Посади-Новоміської. Незабутньою видалась зустріч у селі Губичі. Вона відбулась біля пам'ятника загиблим українцям у І світовій війні. Встановлений він ще у 1909 р. і досі височіє в центрі села. Що цікаво, селяни принесли на зустріч картину, яка була написана невідомим автором у далекому 1919р., і з тих пір люди переховували її аж до здобуття Україною Незалежності. На полотні зображені трагічні сторінки історії Українських Січових Стрільців. Зворушує до сліз намальоване – загиблі юнаки, над якими плаче дівчина, а збоку викарбувані їхні імена та прізвища. Як символ нескореності, історичної пам'яті, цю картину краяни виносять на віче у великі свята.

Виступаючи перед громадою цього села, Андрій Тягнибок зазначив: "Чим міцніше коріння – тим сильніше дерево. Історія – це не просто минуле. Історія – це фундамент для теперішнього та майбутнього. Без національної пам'яті ми ніколи не матимемо своєї держави. Саме тому, нам так потрібні подібні картини, пам'ятники та люди, які проносять цю пам'ять крізь віки".

Категорія: Новини старосамбірщини | Переглядів: 802 | Додав: admin | Теги: Княжполя, Андрій Тягнибок, Тернави, Поляни, Губичів, Болозова, Мігова, Нового Міста, Соляноватки, П'ятниці | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 admin  
НА святі 21.09.2012р. в селі Росохи буде присутній кандидат в народні депутати України від Партії "Свобода" і об’єднаної опозиції "Батьківщина" Андрій Тягнибок.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]