Головна » 2012 » Жовтень » 17 » Андрій Тягнибок: "Свободівці є спадкоємцями УПА"
10:15
Андрій Тягнибок: "Свободівці є спадкоємцями УПА"
Андрій Тягнибок на Марші Боротьби
14 жовтня 2012 року кандидат від об'єднаних сил опозиції в 125-му виборчому окрузі Андрій Тягнибок разом із побратимами взяв участь в урочистому віче та Марші Боротьби, присвяченому 70-річчю створення Української Повстанської Армії, що відбувся у Києві. Участь у акції взяло понад 30 тисяч українців. Серед них були, зокрема, й делегації зі Сколівщини, Турківщини, Старосамбірщини та Самбора Львівської області. Під час маршу УПА до Андрія Тягнибока підходили прихильники, які висловлювали йому свою підтримку й бажали перемоги на виборах.

"Саме Всеукраїнське об'єднання "Свобода" є спадкоємцем українських націоналістів, які боролися в лавах ОУН–УПА. Наше завдання – довершити їхню справу й побудувати незалежну Україну. А це неможливо без очищення влади від колишніх функціонерів окупаційного режиму та кримінально-олігархічних кланів. Французький генерал Де Голь казав: "Якби в мене була така армія, як УПА, німецький чобіт ніколи не топтав би французької землі". Якби в нас сьогодні при владі були такі патріоти, як Де Голь, ми б жили в іншій державі – заможній, сильній. Тому ми йдемо в парламент, щоби втілити цю мрію.

У День народження УПА доцільно говорити про народження нової влади – влади націоналістів за духом, а не за вишиванками. Степан Бандера: "Наша перемога – це перемога нашої ідеї, повне її здійснення", – зазначив Андрій Тягнибок.

Категорія: Новини старосамбірщини | Переглядів: 669 | Додав: admin | Теги: Націоналісти, м. Хирів, перемога упа, Марш УПА, с. Терлло, новини, скачати безкоштовно, м. Турка, Андрій Тгнибок, Во Свобода | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]