Головна » 2012 » Серпень » 28 » Андрій Тягнибок зустрівся з працівниками Самбірського заводу будівельної кераміки
13:23
Андрій Тягнибок зустрівся з працівниками Самбірського заводу будівельної кераміки
Андрій Тягнибок

Кандидат від об'єднаних сил опозиції у мажоритарному виборчому окрузі №125 Андрій Тягнибок відвідав Самбірський завод будівельної кераміки. Під час візиту на підприємство відбулась зустріч із працівниками заводу.

Класичне правило стверджує, що кількість голосів на виборах залежить від кількості потиснутих рук. А їх уже, напевно, й не злічити. Адже Андрій Тягнибок останнім часом проводить дуже активну передвиборчу кампанію. Свободівець відвідує не лише райцентри, міста свого округу, а й далекі гірські села. "Я добре знаю цей регіон, – зазначає Андрій Тягнибок, – бо є депутатом обласної ради від Сколівщини. Щоп'ятниці проводжу прийом громадян, переймаюсь їхніми проблемами".

На подвір'ї підприємства свободівець провів зустріч із працівниками заводу. Націоналіст зазначив, що будівельна галузь – одна з найважливіших в Україні, тому треба створити умови, щоби таких заводів із передовим обладнанням в країні було більше. Люди, користуючись нагодою поспілкуватись із депутатом облради, ставили різні запитання – від ситуації в країні до нагальних місцевих проблем. Розмова видалась змістовною й цікавою. У своєму виступі депутат розповів, що йде у парламент передусім, щоби зламати кримінально-олігархічну систему, яка панує в Україні.

"Скільки б Самбірська районна рада не виділяла коштів на ремонт доріг, але, як би це не звучало пафосно, їхня якість все одно залежить від рівня верховенства права у нашій державі. Якщо наш президент нехтує Конституцією, то яку відповідальність можна вимагати від простого райавтодору? Корупція нас поглинула вже настільки, що ми в ній починаємо захлинатись. Тому, вирішення цієї проблеми має бути рішучим та безкомпромісним," – підкреслив Андрій Тягнибок.

Самбірський завод будівельної кераміки – один із найпотужніших на Львівщині, має свої давні традиції. Перші згадки про виробництво цегли в Самборі датуються XVII століттям – за панування Габсбургів. А про Самбірський цегельний завод – з 1904 р. Ця дата і вважається датою заснування заводу. За часів незалежної України в 2006 році було проведено реконструкцію виробничих потужностей, встановлено нову газову апаратуру й комп'ютерну систему контролю виробництва.

Прес-служба Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Категорія: Новини старосамбірщини | Переглядів: 884 | Додав: admin | Теги: м. Самбір, м. Хирів, округ №125, Во Свобода, самбірська цегла, м. Старий самбір, Андрій Тягнибо, вибори 2012, м. Сколе, м. Турка | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]