Головна » 2014 » Листопад » 6 » Допомогу воякам виплачуватимуть наступного року.
14:31
Допомогу воякам виплачуватимуть наступного року.

Коли минулого разу депутати Старосамбірської райради збиралися в сесійній залі, то серед прийнятих рішень ухвалили програму соціальної підтримки сімей учасників АТО. Тоді обранці погодилися виплатити по 50 тисяч гривень рідним загиблих і по 10 тисяч - пораненим.

оли приймали це рішення, одразу ж обумовили: просять Бога, щоби ніхто з наших більше не постраждав, бо грошей на допомоги в бюджеті більше не мають. Але в час недавньої сесії до цього питання повернулися знову.

Між депутатами промайнула думка внести зміни до програми та виділити допомогу й іншим воякам, зокрема учасникам добровольчих батальйонів. Але Семен Цебак, депутат і керівник управління соцзахисту, звернувся до колег з пропозицією не чіпати тему змін у програмі, бо грошей на виплату допомог і так нема, а приймати рішення лише на папері і розуміти, що виконати його нема можливості, - обдурювання і себе, і жителів району. Підтримав пропозицію пана Цебака і голова РДА Мирон Пацай, який, зокрема, нагадав депутатам, що в зоні АТО зі Старосамбірщини було вже близько трьох сотень чоловіків, а в районній скарбниці не назбирається грошей навіть для того, щоб виплатити кожному по тисячі гривень. Натомість депутат Василь Савенко наголосив, що обранці мусять стояти на захисті своїх краян і таки знайти можливість максимально допомогти Героям. Зрештою, зійшлися на тому, що матеріальну допомогу воякам виплачуватимуть наступного року, з нового бюджету.

ВЗ Самбірщина

Категорія: Новини старосамбірщини | Переглядів: 614 | Додав: admin | Теги: війна, допомога, ато | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]