Головна » 2011 » Квітень » 21 » ГАНЬБА, ГАНЬБА ..........................................
21:43
ГАНЬБА, ГАНЬБА ..........................................

Верховна Рада України ухвалила закон «Про внесення змін до Закону України „Про увічнення Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років” (щодо порядку офіційного використання копій прапора перемоги).

За це рішення проголосувало 260 з 375 народних депутатів, зареєстрованих у сесійній залі. Проти даного рішення проголосувало 52 народні депутати, - повідомляє УНІАН.

Даним законом передбачено, що "Прапор Перемоги є символом перемоги радянського народу та його армії і флоту над фашистською Німеччиною в роки Великої Вітчизняної війни. Зовнішній вигляд копій Прапора Перемоги має відповідати вигляду штурмового прапору 150-го ордена Кутузова II ступеня Ідрицької стрілецької дивізії”.

Цим законом передбачено, що використовуватимуться копії Прапора Перемоги біля Вічного вогню, могил Невідомого солдата і Невідомого матроса.

Крім того, передбачається, що він використовуватиметься під час урочистих заходів, присвячених Дню Перемоги, які проводяться органами державної влади, органами місцевого самоврядування, організаціями, громадськими об`єднаннями, покладання вінків до Могили Невідомого Солдата в місті Києві й іншим пам`ятникам Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років у День Перемоги й інші дні, пов`язані з подіями Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років - Дні визволення та Дні оборони населених пунктів від німецько-фашистських загарбників.

Крім того, передбачено офіційний підйом у День Перемоги копій прапора перемоги на будинках (щоглах, флагштоках) поряд з Державним прапором України.

Категорія: Мова | Переглядів: 864 | Додав: admin | Теги: ганьба, Комуна, прапор червоний | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 admin  

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]