Головна » 2013 » Травень » 13 » Голова Львівської облради взяв участь в акції "Батьківський сад" на Старосамбірщині
14:19
Голова Львівської облради взяв участь в акції "Батьківський сад" на Старосамбірщині

Голова Львівської обласної ради Петро Колодій взяв участь в акції «Батьківський сад», яка відбулася на території Буківського дитячого будинку-інтернату на Старосамбірщині.

За ініціативи Старосамбірської районної ради та керівництва інтернату в першу суботу після Великодня тут висадили яблуневий сад, інформує прес-служба ЛОР.

Виступаючи перед громадою, Петро Колодій зазначив, що на Старосамбірщині склалася дуже гарна традиція – наступної після Великодня суботи збиратися, щоб посадити молоді дерева. «Місце для саду, який сьогодні насадять, знайшли гарне і мальовниче – це територія Буківського дитячого будинку-інтернату, де живуть і навчаються діти, позбавлені батьківської опіки, – зазначив Петро Колодій. – І сьогодні я хочу подякувати людям, які працюють в цьому дитячому будинку, за їхнє тепло і турботу про вихованців, відповідальне ставлення до своїх обов’язків. Дякую вам за те, що намагаєтеся замінити цим дітям батьків. Дай Вам Боже сили, наснаги і терпіння».

Після молебню учасники акції взялися саджати саджанці яблунь. Зокрема, деревця посадили Петро Колодій, народний депутат України Андрій Тягнибок, голова Старосамбірської районної ради Орест Бонк, депутати місцевих рад, директор інтернату Ярослав Куць.

Буківський дитячий будинок-інтернат – заклад ІІ, ІІІ, ІV профілю для дітей з особливими потребами, які залишились без батьківського піклування. В інтернаті живуть близько 70 вихованців, зокрема сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти та молоді люди із вадами розвитку.

Вголос

Категорія: Новини старосамбірщини | Переглядів: 560 | Додав: admin | Теги: ютуб, кіно, Во Свобода, дитячий будинок, Петро Колодій, Погода, сад, новини, діти сироти, ЛОР | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]