Головна » 2012 » Серпень » 28 » На Самбірщині опозиція презентувала кандидатів-мажоритарників
13:27
На Самбірщині опозиція презентувала кандидатів-мажоритарників

 26 серпня, Самбірщину відвідали представники опозиції Олег Тягнибок, Степан Кубів, Осип Магур, Ірина Фаріон, які представили виборцям погоджених кандидатів- мажоритарників від обєднаної опозиції "Батьківщина" та ВО"Свобода". Відповідно у Старосамбірському територіальному виборчому окрузі №125 від опозиційних сил, єдиним кандидатом є Андрій Тягнибок, а у Городоцькому територіальному виборчому окрузі №120- Тетяна Чорновол. Представники опозиції розставили всі крапки над і. Відтепер виборці Самбірщини чітко знають, хто представляє опозицію в одномандатних округах. Річ у тім, що самовисуванці Ярослав Дубневич, Михайло Гичка, Ігор Пукшин дуже нахраписто позиціонують себе опозиційними кандидатами і морочать голову виборцям. Заплутав виборців й висуванець КУНу Андрій Лопушанський, який клявся на Пікую в опозиційності та підписував клятву про приєднання в парламенті до опозиції.

Схожі клятви та заяви зробили і підписали самовисуванці Ігор Пукшин у прямому ефірі одного з телеканалів та Ярослав дубневич у селі Сприня, а Михайло Гичка на горі Діл. Все це вносило певну плутанину у визнеченні хто є більшим опозиціонером, адже всі перераховані достойники обзивали Партію регіонів і Президента Віктора Януковича геть не парламентськими висловами, ніби змагаючись у ненависті до діючої влади.За влучними висловом Ірини Фаріон всі самовисуванці то є самозванці, а голосування за цих кандидатів то є гра за Партію регіонів.

Олег Тягнибок риторично перепитав, з ким підписував угоду Андрій Лопушанський про вступ в опозиційну фракцію "сам з собою і клявся сам собі?". Тепер мяч на полі самовисуванців, стає цікаво, яку технологію видумають горе-опозиціонери, на якому каналі будуть клястися, на яку гору залізуть, щоб стати в очах виборців більшими опозиціонерами аніж кандидати від опозиції.

З приводу опозиційності політичних партій Наталії Королевської та Віталія Кличка, Олег Тягибок пояснив, що сумнівів у тому, що Н.Королевська є владним проектом у нього немає, а до В.Кличка у нього ціла низка запитань з приводу голосувань його депутатів у місцевих радах із знакових питань.
Категорія: Новини старосамбірщини | Переглядів: 649 | Додав: admin | Теги: м. Самбір, Батьківщина, Кубів, Ірина Фаріон, Самбірщина, Олег Тягнибок, Тетяна Чорновіл, опозиція, кандидати мажоритарники, свобода | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]