Головна » 2015 » Січень » 27 » Нардеп хоче повернути собі посаду заступника голови «Нафтогазу»?
11:24
Нардеп хоче повернути собі посаду заступника голови «Нафтогазу»?

Сенсація останніх днів - народний депутат України Андрій Лопушанський, якого люди обирали з наших теренів, починаючи від Самбора і закінчуючи Сколівським районом, подав до Печерського районного суду Києва заяву до НАК "Нафтогаз України" про поновлення його на посаді заступника цього відомства.

 

Таке сенсаційне для горян повідомлення оприлюднив у Facebook. І помістив копію відповідного документа, яким третьою стороною у трудовому спорі долучається Кабінет Міністрів. Засідання має відбутися уже 24 лютого, а повістка для Кабміну, датована 25 листопада минулого року, гласить, що урядовців долучають як третю сторону. Упродовж останніх дев'яти років Андрій Лопушанський був першим заступником голови правління НАК "Нафтогаз України". Торік у червні Арсеній Яценюк звільнив його з посади "у зв'язку з неявкою на роботу протягом більш як чотирьох місяців поспіль"...

Нам важко пояснити, чому Андрій Лопушанський, ставши від нашої округи народним депутатом, вирішив поновлюватися на попередньому місці праці. І, виявляється, заяву у суд написав в принципі одразу ж після виборів. Наразі наші спроби отримати бодай якісь коментарі успіхом не увінчалися. Схоже, повідомлення про суд члени команди Андрія Лопушанського отримали рівно ж тоді, коли і всі інші - одночасно і з Інтернету. Якщо ж нам хоч щось стане відомо з цього приводу, то неодмінно дамо знати, бо горяни, відверто кажучи, розхвилювалися таким ставленням до них. Щойно, мовляв, обрали, ще не встигли намітити конкретні шляхи співпраці, як на тобі - грім серед ясного неба! До речі, може заявою про поновлення на попередній посаді і можна пояснити те, що після виборів Андрій Лопушанський великої активності серед виборців не проявляв?

А поки нема офіційних коментарів, нам залишаються здогадки. Можливо, Андрій Лопушанський рішенням суду хоче визнати своє звільнення незаконним, отримати компенсації.

Джерело ВЗ Самбірщина
Категорія: Новини старосамбірщини | Переглядів: 668 | Додав: admin | Теги: вру8, Женева, ВРУ, Лопушанський, Нафтогаз, депутат | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]