Головна » 2011 » Листопад » 17 » Провідники начальникам поїздів гроші платять? Або поїзд Самбір-Стар’ява
13:05
Провідники начальникам поїздів гроші платять? Або поїзд Самбір-Стар’ява

Про потяги зі Самбора у бік Старжави чи Хирова, деякі рейси яких відмінили, ми писали не раз. Аргумент залізничників прямий, як колія - потяги збиткові. Те, що люди втратили можливість їздити відносно дешевим видом транспорту, зрозуміло, їх не надто переймає.

Тому сесія райради у Старому Самборі знову прийняла рішення з проханням до колійовців відновити рейси, а адміністрація має передбачити витрати на перевезення пільговиків. Але прийняти звернення - далеко не означає, що проблему знімуть з порядку денного. Депутат Василь Савенко розповів про речі, які у голову не вкладаються. Казав, що провідники, аби у них не відібрали місце праці через скорочення рейсів, навіть витягали з кишені свої гроші і платили начальникам поїздів. А взагалі, він сказав, що на залізниці нема порядку, що там анархія, що ніхто не підраховує, чи справді окремі рейси є збитковими. Доволі відверта критика. Заступник голови РДА Валерій Стрижак, крім того, зазначив, що під "гільйотину" може потрапити і рейс Львів-Солотвино.

Джерело: "Високий Замок Самбірщина"


Категорія: Новини старосамбірщини | Переглядів: 691 | Додав: admin | Теги: новини, провідники, Старий самбір, Село росохи, Старосамбірські новини, залізниця, Стар’ява, поїзд, цікаве | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]