Головна » 2014 » Жовтень » 1 » Старосамбірщина зустрічала героя АТО, якому сепаратисти відрубали праву руку
15:18
Старосамбірщина зустрічала героя АТО, якому сепаратисти відрубали праву руку

30 жовтня у Старому Самборі Львівської області тепло зустрічали краянина Василя Пелеша – 19 річного героя АТО, бійця добровольчого батальйону «Айдар», якому сепаратисти відрубали праву руку, на якій була татуїровка Тризуба.

Біля адмінбудівлі районної ради юного захисника територіальної цілісності України Василя Пелеша зустрічали представники влади, громадськості, а дівчата припіднесли  хліб-сіль. У тутешній церкві Св. Миколая священники УГКЦ та православної церкви відслужили молебень за його здоров’я та швидше закінчення війни на Сході, повернення додому солдатів живими.

Під час молебню Василь Пелеш лівою рукою, на якій напис «Слава Україні!», весь час, як коштовність, тримав біля себе синьо-жовтий прапор.

 Нагадаємо, що юний старосамбірчанин був активним учасником акцій спротиву на Майдані. Звідси записався добровольцем у батальйон «Айдар», бував на передовій, у різних  гарячих бойових точках. Потрапив у полон до сепаратистів, де пробув місяць. Його обміняли, а на кого – не знає.

Самообдурені проросійськи налаштовані бойовики, побачивши на правій руці хлопця татуїровку Тризуба, як палачі двадцять першого століття відрубали її.

Василь Пелеш кілька днів побуде у рідному Старому Самборі, а потім поїде у військовий госпіталь на дальше лікування та реабілітацію.

Джерело:Смібір (міський портал)

Категорія: Новини старосамбірщини | Переглядів: 658 | Додав: admin | Теги: ато, сепаратисти, герой, війна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]