Головна » 2015 » Березень » 20 » Турнір імені Богдана Сольчаника
14:46
Турнір імені Богдана Сольчаника

У спортзалі Хирівської школи-інтернату пройшов перший турнір з міні-футболу, присвячений пам'яті Героя України, Героя Небесної Сотні, уродженця Старого Самбора Богдана Сольчаника.

У турнірі, який організували Зіновій і Степан Сольчаники, батько і брат Героя, та тренер відділення футболу Старосамбірської ДЮСШ Іван Лужецький, взяло участь 8 команд району з числа футболістів,2002-2003 р.н. В групі А мірялися силами діти зі Стрілок, Нижанкович, Добромиль-1, Хирів-2, в групі Б змагалися Старий Самбір, Хирів-1, Добромиль-2 і Верхній Лужок. У матчі за третє місце зустрілися дві хирівські команди.Перемогу з рахунком 2:1 святкували учні школи-інтернату. За перше місце боролися Стрілки і Старий Самбір. Райцентр переміг з мінімальним відривом -3:2.

Зіновій Сольчаник вручив переможцям турніру Кубок, а всіх учасників змагання нагородили дипломами, грамотами та статуетками за відмінну гру. Крім того, в якості подарунка переможцям пообіцяли поїздку до Львова на один із матчів за участі збірної України... А вже наступного дня переможців футбольного свята приймав у себе міський голова Іван Грись. У мерії дітей чекали солодощі та зустріч із батьком Богдана Сольчаника. Цьогоріч турнір пам'яті Героя проводився уперше і мав районне значення. А вже наступного року організатори планують провести обласні футбольні змагання в честь Героя Небесної Сотні.

Юрій ЗАЧКО. ВЗ Самбірщина

Категорія: Новини старосамбірщини | Переглядів: 670 | Додав: admin | Теги: Хирів, герой. сольчаник, ато, футбол, війна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]