Головна » 2015 » Березень » 26 » Випадами проти "Свободи" Аваков намагається відвернути увагу від багатомільярдної корупції Яценюка"
15:21
Випадами проти "Свободи" Аваков намагається відвернути увагу від багатомільярдної корупції Яценюка"

Свободівці-колишні очільники Міністерства екології та природних ресурсів України Андрій Мохник і Міністерства аграрної політики та продовольства України Ігор Швайка відреагували на голослівну заяву керівника МВС Арсена Авакова про корупцію у зазначених міністерствах, коли їх очолювали націоналісти. Свободівці переконані, що такими випадами Арсен Аваков намагається відвернути увагу суспільства від шокуючих фактів багатомільярдної корупції в Кабміні Яценюка. Таку позицію Андрій Мохник (facebook.com) та Ігор Швайка (facebook.com) висловили на своїх сторінках у Фейсбук.

Ігор Швайка констатував, що він, як і Андрій Мохник, готовий відповідати на усі запитання правоохоронних органів. Ба більше, разом із чинними урядовцями екс-міністри-свободівці можуть скласти тест на "детекторі брехні".

"Огульні звинувачення у якійсь корупції на адресу свободівських міністрів виглядають уже навіть не смішно. Вони трохи набридли. Якщо ведеться слідство щодо діяльності моєї чи Мохника, то готові прийняти виклик і відповідати навіть фейсбучним міністрам.

Для того, аби раз і назавжди закрити усі питання щодо нашої діяльності в уряді, а також пересвідчитися у щирості та прозорості посадовців уряду нинішнього, готові зустрітися на процедурі проходження "детектору брехні". Разом із Яценюком, Аваковим та іншими діячами штибом понижче", - наголосив Ігор Швайка.

Андрій Мохник зауважив: дивним чином сталося так, що черговий випад проти "Свободи" Аваков зробив саме в час, коли насправді мав би особисто відповідати за призначення і діяльність посадовців, яких він рекомендував уряду.

"Це він разом із Яценюком проштовхував пана Бочковського на посаду голови ДСНС - саме за поданням Авакова прем'єр-міністр Яценюк вніс кандидатуру Бочковського на засідання уряду, в той час як міністри-свободівці виступали проти. "Тримай злодія!" - вигукує міністр, відірвавшись від Фейсбуку. І зразу ж цих "злодіїв" призначає. І навіть проговорюється, за яким принципом це робить - саме пікет "Свободи" проти багатомільярдної корупції в уряді Яценюка у зв'язку з заявами голови Держфінінспекції Гордієнка стає причиною необґрунтованого випаду Авакова проти нашої політичної сили", - прокоментував Андрій Мохник.

Він звернувся до міліційного міністра із закликом таки поставити йому запитання, якщо такі взагалі є: "Пане Аваков, якщо у Вас до мене "є питання", то задайте їх мені! Хоча б одне. Не піартесь, як провінційна "поп-звізда", що здобуває дешеву популярність. Ви могли, до речі, поставити свої запитання саме на тому свободівському пікеті Кабміну. Чи це не вкладається в рамки піар-кампаній, які веде уряд Яценюка замість того, аби реально рятувати країну? І наголошую: ми не ховаємося за гаслами, не ховаємося за кордоном, не ховаємось узагалі! Ми готові дати відповіді на всі Ваші "питання".

І не треба лякати нас кримінальними справами, бо щось мені здається, що вони існують лише в темниках штабу "Народного фронту", які Ви ретранслюєте. Що потоки бруду на "Свободу" з Ваших уст - це банальна помста за те, що саме "Свобода" наполягає на розкритті корупційних схем, які, за повідомленням пана Гордієнка, патронує Ваш політичний бос і соратник… Кримінальних справ проти міністрів-свободівців немає, проте замовної "чорнухи" в кишенькових ЗМІ - хоч греблю гати!".

Прес-служба ВО "Свобода"

Категорія: Новини старосамбірщини | Переглядів: 652 | Додав: admin | Теги: Аваков, ато, Мохник, корупція, швайка, уряд, кму | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]