Головна » 2012 » Серпень » 22 » Володимиру Горбовому готують імпічмент?
13:21
Володимиру Горбовому готують імпічмент?

Вчора,21 серпня, відбулася друга спроба відкрити сесію Старосамбірської районної ради. Перед тим, районні обранці не змогли зібрати кворуму необхідного для відкриття і роботи сесії районної ради. Відтак голова Старосамбірської районної ради Володимир Горбовий збирав президію райради і допитувався у керівників фракцій з якої причини депутати ігнорують сесію. Зрозумілою була лише відповідь керівника фракції ВО"Свобода Мирона Пацая, у якого набралося чимало питань до роботи голови ради В.Горбового. Відповіді інших фракційних керманичів були невиразні, мовляв період відпусток.Відтак, було прийняте одностайне рішення провести сесію райради 21 серпня. Однак й цього разу у сесійній залі зареєструвалося лише 36 депутатів із 88, а для кворуму потрібно мінімум 45.

У повному складі були відсутні депутати від фракції ВО "Свобода", КУНу, НУ, ВО Батьківщина. Частково були присутні з Фронту змін, Пр, не у повному складі була й рухівська фракція. Володимир Горбовий не приховував розчарованого здивування. За його словами всі питання, що виносять на сесію господарські, розгляд протесту райпрокурора, звіт про антипаводкові роботи тощо. Отже, на його думку, політичних питань немає. Голова ради подякував тим хто прийшов і висловив сподівання, що до 28 жовтня сесія все таки збереться.Також редакція взяла коментар у відсутнього на сесії керівника фракції ВО "Свобода" Мирона Пацая. Претензії фракції зводяться до кількох позицій. Зокрема, на думку Мирона Пацая, Володимир Горбовий перетворив апарат районної ради на штаб одного з кандидатів в народні депутати. Депутатські фракції не можуть у повному обсязі висвітлювати свою діяльність у газеті райради "Голос Прикарпаття" через контроль головою ради за газетними публікаціями. Фактично газета працює на одноособовий імідж Володимира Горбового і тих людей на яких він вкаже редакції. Голова ради потурає прийняттю сесійних рішень із порушенням регламенту, про що свідчить протест прокурора.Вихід із ситуації Мирон Пацай вбачає у наверненні Володимира Горбового в лоно опозиції, тобто повністю порвати з регіоналами і відправити у відставку свого заступника, члена ПР, Микулу Титуха і повноцінно підтримувати єдиного погодженого опозиційного кандидата на виборах до Верховної  Ради України Андрія Тягнибока. Інший шлях, добровільна відставка Володимира Горбового з посади голови ради.

Категорія: Новини старосамбірщини | Переглядів: 762 | Додав: admin | Теги: Батьківщина, рух, Волошиново, Горбовий, старосамбірська районна рада, Фронт Змін, стлільбичі, Кун, біличі, свобода | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]