Головна » Відео » Лікар Ковальчук

Лікар Ковальчук (Серія 1)

00:49:46
Перегляди: 1 Додав: admin
Опис матеріалу:

Клініка. Йде операція по пересадці серця. Оперує доктор Оксана Ковальчук. В процесі виникає складна ситуація в її колеги, молодого лікаря, якому було довірено робити стентування. Оксана Ковальчук своєчасно виводить операцію з критичної ситуації.
В коридорі схвильована мати пацієнта зупиняє медсестру Тетяну і нападає на неї з запитанням, чи дійсно Ковальчук хороший лікар. Тетяна запевняє її, що це найкращий кардіохірург, мати трохи заспокоюється, запевняє, що добре віддячить. Але чує, що в будь-якому випадку це буде зайвим.
По закінченню операції Оксану викликає головний лікар клініки з приводу виклика її до Міністерства. Він невдоволений. Очікує, пов’язану з активністю Оксани, перевірку, погрожує звільненням.
Проте, виявляється, що до Міністерства Оксану запросили з приводу її проекту реформування приймального відділення. В решті, Оксані дають «зелене світло», виділяють фінансування під проект, дають в розпорядження приймальне відділення однієї з найбільших лікарень швидкої допомоги міста, також Оксана може залучити до роботи та підтримки своїх колег-однодумців.
Також до Міністерства викликають Максима Закревського з приводу дуже вчасно, але невдало проведеної операції, в результаті якої пацієнт залишився паралізованим, а родичі погрожують судом. В якості виходу з ситуації, людина з Міністерства, що має лояльне ставлення до Максима, пропонує деякий час «пересидіти» в експериментальному приймальному відділенні. Максим це призначення приймає з незадоволенням. Також отримує негласне розпорядження посприяти тому, щоб з цього проекту нічого не вийшло...

Тривалість матеріалу: 00:49:46