Головна » Відео » Лікар Ковальчук

Лікар Ковальчук (Серія 4)

00:46:37
Перегляди: 0 Додав: admin
Опис матеріалу:

Інга повідомляє Оксані, що до них на роботу прислали трьох інтернів. Оксана шокована - їй тільки інтернів і бракувало.
Оксана хоче перекинути їх в інші відділення, але в міністерстві наполягають - інтерни (Стефа, Рома і Платон) повинні залишитися в ПВ.
Юркевич поспішає на платні пологи. Відмовляється прийняти Асю, яку привіз Ігор з переймами. Максим відчитує Юркевича, але той однаково йде. Максим приймає Асю, Оксана визиває гінеколога Марину. Ася народжує. Марині асистують Таня і Стефа з Романом. Ілля приходить в лікарню, розшукує Асю. Інга приймає його за Ігоря. Ілля дізнається, що його дружина Ася народила. Ілля бачить Ігоря, свого брата-близнюка, вирішує, що Ася йому з ним зраджувала. Починається бійка. Але зрештою все стає на свої місця.

Оксана обурена пропозицією Михайлюка з Міністерства зробити на базі її ПВ ще і учбовий центр.
П'яна Олена ледь не потрапляє під колеса машини Антона. Оксана забирає її з собою в лікарню. Максим і Оксана рятують Олену від алкогольної інтоксикації. Олена розповідає Оксані свою історію. Оксана намагається переконати її подзвонити додому. Приходить мати Наталія, Олена навідріз відмовляється повертатися додому, мовчить. Наталія плаче, говорить, як сильно вона любить Олену. Врешті, Олена йде на контакт з матір'ю.
Платон всіляко глузує з медперсоналу і пацієнтів, влаштовує капості. Бульба відчитує Платона за те, що той, зображуючи з себе доктора, відпустив пацієнта додому в гіпсі і без розписки. Платон посилає Бульбу, між ними виникає колотнеча, що загрожує перерости у бійку. Ян рознімає їх. Кузьменко попереджає Бульбу не чіпати Платона, оскільки він - племінник високопоставленого чиновника і якщо Платон захоче, у відділення будуть великі неприємності.
Соня показує бабі Галі подарунок для Дмитра - власноручно зв'язані шкарпетки. Цю сцену випадково бачить Таня. Тим часом, пацієнт Трофимов, активно залицяється до Тані. Таня вирішує зіграти на почуттях Дмитра, якого ревнує до Соні, і демонстративно приймає залицяння Трофимова.
У лікарню поступила Галина з інсультом, вона непритомна. Її супроводжує сестра Міла. Ми дізнаємось, що сестри у сварці вже пів-життя із-за чоловіка. Але настає час миритися.
Інга розповідає Борису про Ларису, пасію Максима, з якою він розійшовся, виставляючи Максима останньою сволотою.
Тепла розмова Оксани і Максима. Борис говорить, що Максиму дзвонила Лариса. Оксана ревнує. Вони разом стають свідками неприємної сцени з істерикою Лариси. Оксані вкрай неприємно, Борис, навпаки, піднесений.

Тривалість матеріалу: 00:46:37