Головна » Відео » Лікар Ковальчук

Лікар Ковальчук (Серія 6)

00:50:35
Перегляди: 0 Додав: admin
Опис матеріалу:

Оксана відмовляється йти до батьків Антона, які хочуть благословити їх на шлюб. До Максима приходить дочка, що втекла від бабусі з дідусем. Максим вимушений взяти Лізу на роботу. Ліза вірить, що мама і тато обов'язково зійдуться.
У ПВ поступає молода пацієнтка Сніжана з неясною симптоматикою і гострими болями в животі, вона відмовляється від госпіталізації, аби жених не дізнався про її недугу. Оксана розуміє, що Сніжана щось приховує. Сніжана збирає речі - хоче переїхати в іншу лікарню, але потім зрозуміє, якими, насправді, мотивами керується жених, і залишиться лікуватися.
До ПВ поступає маленький Данило. Максим береться за його лікування і підозрює у хлопчика серйозну хворобу. Його стан значно погіршується, коли він стає свідком сварок мами і тата, який покинув родину. Вони ділять дитину.
Максим наполегливо вимагає у Оксани розмову, та обіцяє довести їй, що не зраджував.
Швидка привозить пацієнтку Надію з пошкодженою рукою. Виховувана бабусею, вона схожа на «маленьку пенсіонерку», що застерігається від всього цікавого. Але медперсонал і сусідка по палаті показують їй маленькі радощі життя.
Оксана знайомиться з Лізою. Ліза помічає, що тато і Оксана небайдужі один до одного.
Антон скочується до істеричних ревнощів.

Тривалість матеріалу: 00:50:35