Головна » Відео » Лікар Ковальчук

Лікар Ковальчук (Серія 9)

00:50:48
Перегляди: 0 Додав: admin
Опис матеріалу:

Оксана пропонує Тані, втомленої після безсонної ночі з сином, аби її підмінив хтось з інтернів і відправляє Платона тимчасово побути з Богданчиком і постежити за його станом. Богданчику стає гірше, він плаче, але Платон в навушниках цього не чує. На щастя Дмитро чує плач та вживає екстрених заходів для порятунку Богданчика. Таня дякує Дмитру за порятунок сина.
Оксана і Максим п'ють каву, згадуючи про студентські часи. Їх ідилію порушує Борис, що прийшов.
«Швидка допомога» привозить пацієнта Харитонова, якого на вулиці збив автомобіль. В потерпілого з собою немає документів, Інга виявляє в смартфоні безліч жіночих імен. Дзвонить тим, кого він набирав найчастіше. До лікарні приїздять троє жінок – дружина Віра і дві коханки Еля і Даша. В лікарні він також пристає до медсестр та влаштовує для Микити показовий урок по пікапу - «клеїть» Оксану і терпить фіаско. Харитонов чекає на складну операцію та вирішує перевірити, хто з дівчат кохає його по-справжньому - говорить їм, що стане калікою і кличе прийти перед операцією. Операція проходить вдало, він переосмислює свою поведінку щодо відношення до дружини, просить вибачення, пропонує почати все спочатку.
Оксана оглядає пацієнтку Альону. Альона бреше по телефону матері про те, що провела ніч в ПВ. Дуже схоже, що симптоми Альона симулює, а щось важливе скриває. Альона зізнається Оксані, що бреше матері, тому що дуже її боїться. В дівчини діагностують неврастенію. Максим і Оксана погрожують матері Альони позбавленням батьківських прав.
Саме в той час, коли Максим знову намагатиметься серйозно поговорити з Оксаною про давні стосунки, і про теперішнє її відношення до нього, Максима звуть до Лариси. Розмову перервано, момент втрачено.
Платон ображає Соню, він пояснює, що у них мають бути вільні стосунки. Соня приголомшена, на своє заперечення у відповідь чує грубість. Вона намагається зважитися на суїцид.

Тривалість матеріалу: 00:50:48