Головна » Відео » Лікар Ковальчук

Лікар Ковальчук (Серія 11)

00:51:25
Перегляди: 0 Додав: admin
Опис матеріалу:

Оксана отримує від Кузьменка «разнос» за безлад у відділенні під час його відсутності. І за статтю, що нібито хлопця ледь не вбили, і що службове авто використовують не по призначенню, і що анонімка за це вже в Міністерстві. Викликає Юркевича. В Кузьменка підозра, що анонімка – це його рук справа.
Оксана вдруге виговорює Косирєву за алкоголь на чергуванні і погрожує звільненням. В неї також є підозра на нього через анонімку. Це саме вона обговорює з Борисом, від нього чує натяки на Закревського, якими Борис підводить Оксану до того, що Максима не випадково заслали саме до цього ПВ. Ця думка не дає Оксані спокою.
В ПВ з’являється циганка Лала. В неї перелом руки і, можливо, закрита черепно-мозкова. Її негайно кладуть в стаціонар. Пізніше до Лали приходить відвідувач Давид. Лала в розмові з ним нервує. Давид приводить до неї дітей та командує збиратися додому. Бульба вступається за Лалу, дає зрозуміти Давиду, що знає, що це він дружині руку зламав. Затівається бійка, до якої долучається Максим, що проходив повз. Оксана рішуче всіх розбороняє, та більше за всіх дістається саме Максиму, йому вона також погрожує звільненням.
Юркевич оформлює на лікування свою давню пацієнтку Світлану. До Світлани приїздить її провідати Михайло. Це перший її чоловік, в шлюбі із ним було багато абортів, саме через це вона зараз не може мати дітей. Світлана звинувачує в цьому Михайла, каже, що він тепер полює за її спадком. Світлана говорить Михайлу про своє рішення, що відтепер Лала з дітьми будуть жити в неї. На що Михайло дуже різко реагує, вертає її на землю, каже, що циганка її обдурила. Михайло підставляє Лалу, вдаючи, що вона вкрала в Світлани гаманець. Лала силою гіпнозу викриває його вчинок. Також Лалі вдається позбутися тиранії Давида, він її з дітьми відпускає.
В ПВ прийшов Федір з жалобами на гикавку. Але Інга запідозрює в нього черепно-мозкову та викликає Бориса. Він працює на кладовищі, та тішить всіх історіями з цвинтарю.
Соня прийшла в лабораторію за результатами аналізів, натомість Зінаїда Опанасівна запропонувала дізнатися майбутнє. Вона опанувала нумерологію і відтепер нею користується. Згідно обчислень у Соні з партнером повна несумісність і розлучення.
Дмитро через Тетяну передає Богданчику дарунок – боксерські рукавички та пропонує тренувати його.

Тривалість матеріалу: 00:51:25