Головна » Відео » Лікар Ковальчук

Лікар Ковальчук (Серія 12)

00:43:38
Перегляди: 0 Додав: admin
Опис матеріалу:

Привозять складну хвору в комі – Катерину. З нею її знайомий Сергій. У реанімації Катерину повертають до життя. За симптомами встановлюють отруєння токсинами чи спроба суїциду. Максим виявляє сліди ін’єкцій. Сергій розповідає, що давав Катерині заспокійливе, але Максим має підозро, що Сергій - наркодилер.
З’являється Слідчий, і повідомляє, що Катерина нібито скоїла вбивство матері. Слідчий допитує Катерину, вона нічого не пам'ятає. Сергій розповідає Оксані свою версію подій у будинку Катерини. Оксана звертається до свого друга експерта-криміналіста. Сергій «відловлює» Слідчого і бере вину на себе. Оксана отримує мейл про висновки експертизи та пред'являє Слідчому документ, з якого стає зрозумілим, що сталося не вбивство, а нещасний випадок. Катерина дякує Сергію за допомогу. Сергій освідчується Катерині.
Оксана бачить, як Косирєв п'є. Говорить, що він звільнений. Косирєв просить Оксану дати йому ще один шанс, але вона непохитна - Косирєв буде звільнений. Оксана переживає - чи правильно вона поступила, що звільнила Косирєва. Борис запевняє, що так. Максим бачить їх спілкування.
У ПВ з'являється Капралов і розпитує Інгу про Дмитра. А Кузьменку натякає на роздуття справи і звільнення з посади. Кузьменко намагається змусити Дмитра обмовити Оксану. Капралов передає Максиму привіт від Сорокіна і натякає, що його непідкора може мати неприємні наслідки.
Платон скаржиться, що у дворі «п'яні». Стьопа виходить подивитися. Стьопа діагностує у «п'яного» інсульт з ураженням функції дихання і надає першу допомогу. Хворого термінво відносять в реанімацію, рятують. Стихійно поздоровляють Степана. Кузьменко вимушений визнати користь курсів Оксани.
Приходить Микита - скаржиться на гострі болі в шлунку. Максим обстежує Микиту - типова хвороба ШКТ моряка. З'ясовується, що у Микити нещодавно померла дружина - наклала на себе руки. До Микити приходить відвідувач - Ростик. Микита розповідає Максиму, хто такий Ростик і що він відчуває загрозу. Ростик пробирається в палату до Микити. І... просить Микиту про відверту душевну розмову. Пропонує випити. Ростик і Микита випивають. Микита помирає.
Баба Галя говорить Дмитру про батьківство. Дмитро шукає Таню, щоб з'ясувати - чи правда, що Богданчик його син, але Таня вже пішла додому. Дмитро шукає Таню і виявляє Миколу і Ростика. Піднімає тривогу. Ростик опритомнює. Те, що він вижив, виглядає дивом. Беруть аналіз крові і виявляється, що в нього толерантність до метанолу. Оксана и Максим виводять Ростика на чисту воду.
Оксана просить вибачення у Максима за недовірливу поведінку.
Оксана отримує лист від невідомого з посиланням на відео, в якому її звинувачують в непрофесіоналізмі і халатності.

Тривалість матеріалу: 00:43:38