Головна » Відео » Лікар Ковальчук

Лікар Ковальчук (Серія 13)

00:48:04
Перегляди: 0 Додав: admin
Опис матеріалу:

Інтерни обговорюють відео й обурюються, як журналістка могла так вчинити з Оксаною. Виявляється, що посилання на відео були відправлені всім співробітникам. Максим дзвонить журналістці Ніні і вимагає, щоб вона дала негайне спростування відео в Інтернеті.
Після участі в лицарському турнірі з множинними травмами Валера привозить у лікарню Даню. Даня дізнається, що в лікарні лежить його улюблена письменниця Аліна. Даня приходить до Аліни познайомитися й узяти автограф. Аліна підписує йому книгу і готова вислухати історію Дані. До Дані приходить Валера і знайомить його з ІФ. Але з'ясовується, що вони вже знайомі. На питання Валери, звідки Даня та Іф знайомі, Даня уміло переводить розмову на іншу тему. Іф говорить Дані, що не розуміє причину їх розриву у минулому. Даня говорить, що ніколи її не кохав і просить залишити його в спокої.
Аліна потрапляє до лікарні по швидкій з нервовим зривом. Борис підозрює, що в Аліни не нервове виснаження, а отруєння. Дмитро і Борис проводять Аліні інфузійну терапію. Беруть у неї кров на токсини і відправляють її в лабораторію. Борис підозрює Костю, чоловіка Аліни, в нещирості почуттів до дружини і ділиться своїми підозрами з Оксаною. Костя бачить, як Аліна «захоплено» працює над книгою, вибухає, лається з нею, щось або когось шукає в палаті і тікає, гримнувши дверима. Борис дізнається від Бульби, що Аліна на межі розлучення. Це тільки зміцнює його підозри відносно «показної» любові її чоловіка. На думку Бориса, у чоловіка є мотив бажати її смерті. Костя повертається в палату до Аліни, щоб вибачитися, але побачивши, що Аліни немає, злодійкувато озираючись на двері, починає швидко, методично обшукувати її ліжко. Його застає Борис. Костя зізнається Борису, що розлучення з його дружиною - це добре продуманий піар-хід. Бульба і Борис обшукують палату Аліни в надії знайти те, що шукав Костя. Вони знаходять пакет з травичкою і вирішують відправити її на експертизу. Костя збирається відкрити лікарям секрет Аліни, пов'язаний з чаєм. Аліна погрожує йому в цьому випадку повним розривом стосунків. Костя розповідає про чай «Тінь ночі», який вона вживала під час творчої кризи. Борис розуміє, який токсин загрожує життю Аліни. Аліна усвідомила, що їй не потрібний наркотик, щоб писати хороші книги – справжні історії відбуваються саме поруч.
Іф упевнена, що Даня їй збрехав. Вона розуміє, що за титул в обладунках Валери бився Даня. Валера в цьому зізнається. Іф вимагає від Дані роз'яснень, чому він несподівано пропав рік тому, коли вони ще були разом. Даня розповідає Іф, як отримав кислотний опік обличчя і що не хотів бути тягарем для коханої людини. Іф дає зрозуміти Дані, що його спотворене обличчя для неї не має ніякого значення, оскільки вона кохає його.
Дмитро і Таня сваряться через те, що вона приховала від Дмитра факт його батьківства. Він впевнений, що Тетяна шукає когось багатшого.
Кузьменко намагається схилити Оксану до звільнення, але в тої нема намірів цього робити. Борис переконує Оксану все кинути і повернутися до приватної клініки. Ніна запевняє Оксану, що вона не причетна до відео в Інтернеті.
Інга приймає виклик для швидкої - спроба суїциду, вчинена Косирєвим. Його доставляють до ПВ, стан Косирева критичний. В Оксани серйозний стрес від усвідомлення, що вона опосередковано ледь не убила людину. Лікарі тривожаться станом Оксани, яка зачинилася у своєму кабінеті і нікого не хоче бачити. Вони побоюються, щоб вона не наробила дурниць. Максим вибиває двері. Борис бачить, що Оксана плаче у нього на плечі і шаленіє.
Борис розплачується з Денисом, за те, що він виклав в Інтернет відео з Оксаною.

Тривалість матеріалу: 00:48:04