Головна » Відео » Лікар Ковальчук

Лікар Ковальчук (Серія 31)

00:47:09
Перегляди: 0 Додав: admin
Опис матеріалу:

Антон запевняє Оксану і Бульбу, що він абсолютно тверезий, а жінка сама кинулася йому під колеса. Постраждалу в аварії Тамару оперують. Відбувається зупинка серця. Максим її рятує.
Мама Роми влаштовує скандал і вимагає, щоб син повернувся додому. Рома жорстко відмовляє їй. Аліса наполягає, щоб Рома помирився з мамою. Рома просить у мами вибачення.
Американець Джеймс потрапляє у ПВ з пошкодженою головою. Виявляється, що його напоїли клофеліном і обікрали. Всі підозрюють наречену Ліду, яка зникла. Сам же Джеймс не хоче вірити в її причетність. Інга з Тасею наперебій цікавляться неодруженим багатим пацієнтом. Але Джеймс страждає від любові до Ліди і впадає в депресію. Коли Ліда з’являється в ПО, вона запевняє, що все влаштував її брат, а вона не причетна до того, що сталося. Джеймс прощає Ліду і освідчується їй в коханні.
Антон зізнається Оксані, що випив для хоробрості, оскільки їхав до неї миритися. Запевняє, що кохає її.Разом з тим і Бульба говорить усім, що чув від Антона запах спиртного.
Тоді Максим вирішує повернутися під приводом, що забув ключі від машини, і піти в лабораторію. Максим просить Зінаїду підробити аналізи Антона. В цей час Борис підслуховує цю розмову.
Слідчий допитує Антона і вимагає аналізи крові. У аналізах алкоголь відсутній. Зінаїда заперечує свою причетність до підробки аналізів Антона і розповідає Оксані про прохання Максима. Але в розмові з Оксаною і Максим заперечує, що іншим способом підробляв аналіз.
Максим приймає «гуманітарку|» від Валерії Пальчикової, сина якої нещодавно лікував. Потім з’являється сама Валерія і просить Максима, який видаляв апендицит її сину, дати липову довідку для військкомату. Максим відмовляє. Оксана відмовляє Валерії вплинути на Максима у видачі довідки. Валерія просить Бориса допомогти з липовою довідкою. Борис підказує, як виготовити і підписати у Максима цю довідку. Максим, не помічаючи каверзи, підписує. Син Валерії звинувачує Максима в тому, що той підписав липову довідку і тим самим закрив йому дорогу в АТО. Оксана вимагає, щоб Максим зв'язався з Валерією і притягнув її до відповідальності за виготовлення липової довідки. Максим відмовляється. Валерія просить Максима пробачити її за виготовлення липової довідки. Повідомляє, що її син пішов в АТО добровольцем.
В ПВ з’являється Слідчий і звинувачує Антона і Оксану у фальсифікації результатів аналізу крові.

Тривалість матеріалу: 00:47:09