Головна » Відео » Лікар Ковальчук

Лікар Ковальчук (Серія 33)

00:48:31
Перегляди: 0 Додав: admin
Опис матеріалу:

Оксані дзвонить Михайлюк, призначає зустріч. Він вимагає, щоб Оксана припинила усі дії з його повернення до міністерства. Видно, що він заляканий. Оксана розчарована і пригнічена його поведінкою.
Мар'яна через ревнощі вирішує кинути Максима, йде. Але при цьому Максим зітхнув з полегшенням.
По швидкій поступає Саша після спроби самогубства.
Юлія розшукує свою дочку Сашу Гудим, але почувши, що до лікарні в такому стані надходив лише хлопець, стримко йде до нього в палату. При огляді Максим і Борис розуміють, що Саша - трансгендер|. Саша розповідає Максиму і Борису свою історію. Приходить Юлія та, побачивши Сашу, непритомніє.
Швидка везе в лікарню Любомира, постраждалого під час мітингу.
В нього складний вивих, тому на лікування передають Бульбі.
Тим часом між Юлією і Сашою виникає конфлікт. Юлія категорично не сприймає Сашу.
Антон продовжує брехати Оксані, що він ні в чому не винен і що він був в машині один. Щось замисливши, Борис переписує останній набраний Антоном номер. Він, відрекомендувавшись слідчим, просить Дашу, коханку Антона, прийти в лікарню для надання свідчень.
Соня розуміє, що у Платона хтось є. Платон відшиває свою «любку». Але Соня все зрозуміла і ігнорує Платона.
Лікарі вирішують відправити Сашу до чоловічої палати. І тут, дізнавшись про те, що Саша - трансгендер|, Любомир шаленіє. Він влаштовує Оксані скандал, вимагаючи перевести цю «збоченку|» (Сашу) в іншу палату. Оксана відмовляє. Любомира навідують жінка Надійка з дочкою Зоряною. Виявляється, що Зорянка добре знає Сашу. В дитини затримка мовного розвитку, а він логопед і займається з дівчинкою протягом довгого часу. Але про це не має уявлення Любомир, бо за своєю громадською активністю не цікавиться справами сім’ї. Він лютує, коли бачить, як тепло Зоряна реагує на Сашу, та влаштовує скандал в палаті. Раптом дівчинка починає говорити, намагаючись захистити Сашу. Любомир змінює свою думку про трансгендерність|. Його обурює, що мати Саші відреклася від нього і влаштовує їм зустріч. Юлія просить Сашу повернутися додому. Повідомляє, що вона розлучилася з його вітчимом, та готова приймати свою дитину такою, як вона є.
Даша, коханка Антона, розшукує Оксану Петрівну. Думаючи, що в кабінеті присутній також слідчий, що її викликав,Даша розповідає правду про те, як сталося ДТП за участю Антона. Оксана приголомшена, їй погано. Максим підтримує Оксану, говорить їй, що завжди буде поруч.
Аліса просить Максима покликати до неї Романа. Аліса вирішує, що краще їй з Романом залишитися друзями і каже йому про це.
Максима весь день відволікає дзвінками Вероніка і вимушує його все кинути і приїхати до неї. Виявляється, що вони з Лізою приготували Максиму сюрприз, приурочений до річниці знайомства.

Тривалість матеріалу: 00:48:31