Головна » Відео » Лікар Ковальчук

Лікар Ковальчук (Серія 34)

00:47:32
Перегляди: 0 Додав: admin
Опис матеріалу:

Після останніх подій Оксана не має душевних сил та помічає, що має ознаки депресії. Борис радить їй проконсультуватися у Ганни.
Мар'яна намагається помиритися з Максимом. Але Максим каже, що в них нема майбутнього через його любов до Оксани.
В ПВ потрапляє Костянтин зі складним пеереломом ноги. Він складає враження успішного і цікавого. Ми дізнаємося, що він насправді альфонс, і навіть обікрав свою останню пасію - Діану. Але цього не знає Стефа, яка зачарована Костянтином. Вона все більше ним захоплюється. Платон намагається її попередити, але Стефа не бажає його слухати
Оксана повідомляє Борису і Максиму, що зустрічалася з Михайлюком. Бориса дратує, що Оксана тепло спілкується з Максимом. Максим відпрошується у Оксани на пару годин. Виявляється, він вирішив поїзати в міністерство до Сорокіна, щоб вимагати відновити фінансування проекту. Сорокін для замилення очей дає Капралову розпорядження кинути трохи фінансів і медикаментів та ставить задачу добре подумати, як позбутися цього відделення Ковальчук назавжди.
До ПВ потрапляє Павло з перебитим носом. Це з ним випадково вчинила Діана, коли дерлася в магазині до примірочної, в якій усамітнилися Павло з коханкою Гелею. Павло хвилюється - у нього пропав нюх. Ми дізнаємося, що він по професії парфумер-«нюхач|».
Коли навідати Павла приходить дружина Майя, а вона на останньому місяці вагітності, вона зтикається з коханкою, влаштовує бійку. Раптом у неї починаються пологи. Павло дуже хвилюється за дружину, кидає коханку. Майя народжує дочку. Марина показує Павлу його новонароджену дочку, він радісний і щасливий. До Павла повертається нюх. Майя з Павлом миряться.
Дмитро не в дусі, не хоче говорити про сімейне життя. Дмитро зізнається, що їх спільне життя з Танею далеко не ідеальне; з їх стосунків щось пішло.
Оксана признає, що потребує допомоги психолога. Ввечері до Оксани приходить Ганна. Вони симпатичні один одному.
На черговій консультації Борис радить Вероніці почати спокушати Максима.

Тривалість матеріалу: 00:47:32