Головна » Відео » Лікар Ковальчук

Лікар Ковальчук (Серія 35)

00:48:57
Перегляди: 0 Додав: admin
Опис матеріалу:

Оксана дізнається, що Максим влаштував Сорокіну розбір польотів і у ПВ, за розпорядженням міністерства, завезли партію медикаментів. Вона вдячна Максимові та погоджується увечері повечеряти з ним. Їх бачить Борис.
У ПВ поступає Вікторія, красива дружина бізнесмена Вадима. У Вікторії діагностують апендицит. Вадим занурений у свої думки. Він обіцяє коханці Альоні сказати Вікторії усю правду і нарешті покинути її, бути з Альоною і їх сином. У ПВ приїжджає Альона і погрожує Вадиму розривом, шантажує, що виїде за кордон, і сина він вже більше не побачить. Вадим просить у дружини розлучення і дізнається, що насправді він безплідний: Вікторія розповідає Вадиму про таємницю його матері.
Платон продовжує розігрувати орнітолога Костянтина. Костянтин випитує Стефу про її родичів. Та потім розуміє, що став об'єктом розіграшу. Стефа нічого не розуміючи, шукає шляхи примирення з орнітологом.
У ПВ місцевий журналіст Андрій привозить літню жінку Бульба підозрює, що у Ніни Павлівни «поїхав дах». Ніна Павлівна просить Бориса потримати її в лікарні до переїзду в іншу квартиру, бо в цій її лякає нібито нечиста сила. Борис хоче відправити Ніну Павлівну до психлікарні. Андрій не вірить ні у божевілля, ні в нечисту силу. Андрій проводить розслідування, в якому дізнається, що лякали бабусю насправді сусіди, які намітилися купити її квартиру за півціни.
В ПВ в гості приходить Тетяна, вона ще не до кінця одужала, але просить Оксану взяти її хоча б на півставки. Оксана дозволяє Тані повернутися на півставки ввечері Інга підтверджує свої підозри щодо погіршення стосунків між Танею і Дмитром, коли Таня з полегшенням дізнається, що Дмитро не ночуватиме удома.
Вадим просить Максима обстежити його. Діагноз Вадима підтверджується.підслуховуючи від дверима розмову лікарів, Вадим помилково думає, що у нього рак, коли мова йшла про іншого паціента. Вадим повідомляє Альоні, що знає про її брехню щодо сина та рве з нею. Вадим просить вибачення у Вікторії і прощається з нею назавжди, вважаючи себе невиліковним. Але врешті все з’ясовується, Максим повідомляє, що у Вадима немає раку. Вікторія і Вадим миряться.
Дізнавшись, що Оксана планує вечерю з Максимом, Борис розробляє свій план. З одного боку, Борис розповідає Оксані про страждання Вероніки і Лізи. А з другого боку, Борис дзвонить Вероніці і просить її викликати Максима. Він хоче віддалити його від Оксани і унеможливити їх сумісний вечір. Оксана відмовляється йти з Максимом в ресторан і наказує йому їхати до Вероніки. Вероніка марно намагається спокусити Максима.
Ганна радить Борису залишити Оксану в спокої - вона його не любить.

Тривалість матеріалу: 00:48:57