Головна » Відео » Лікар Ковальчук

Лікар Ковальчук (Серія 36)

00:47:17
Перегляди: 0 Додав: admin
Опис матеріалу:

Максим вирішує подзвонити Оксані. Оксана бачить, що дзвонить Максим, але трубку не бере. До Максима приходить Ліза і висуває умову - або Максим повертається в сім'ю, або у нього немає дочки. Коли дзвонить Оксана, Ліза піднімає трубку і просить більше не дзвонити.
Біля ПВ з'являється побита Міла. Вона неохоче розповідає, що побив її колишній чоловік, та навідріз відмовляється від поліції. Міла не хоче спілкуватися ні з Бульбою ні з Борисом. Також не йде на контакт з Оксаною. А от Соні по секрету розповідає про свою проблему. Розповідає, що вона повія. Її побив сутенер Валик та забрав дочку і вимагає повернення боргу. Міла в розмові з Сонею б'є на жалість. Соня в телефонній розмові рішуче заявляє Валику, щоб назавтра він привіз дівчинку в ПВ, та борг йому буде повернено. Соня має намір віддати гроші, що зібрані нею для майбутньої дитини, а також позичає ще гроші в баби Галі і в Тасі. Валик дзвонить Мілі і повідомляє, що привів її дочку. Соня йде з грошима за дитиною. Соня щаслива бачити возз'єднання сім'ї - Міли і Людочки. З’ясувалося, що вся ця історія була аферою. Оксана повідомляє Соню, що аферистів затримали, а гроші у них конфіскували.
У ПВ усі на вухах - по швидкій привезли саму Віолету Трубецьку, зірку телебачення! Орнітолог, звісно, з цікавістю реагує на новий об’єкт. Він різко відшиває Стефу. Стефа в шоці. Платон намагається заспокоїти Стефу та вирішує покарати орнітолога. Платон признається Стефі, що історія з орнітологом - був його безглуздий жарт. Платон вимагає від орнітолога, щоб той сказав Стефі, що від'їжджає в Африку на три роки. Вони б'ються. Двічі попередивши бійку Платона з орнітологом, Максим дізнається, що є причиною.
Віолетта з’являється тут завдяки тому, що чула про лікаря Максима, і хоче потрапити саме до нього. А взагалі Віолетта добре знайома з Платоном. І представляє його своєму охоронцю, а по сумісництву коханцю, Вані як племінника свого старого доброго і дуже впливового знайомого. Тому, бачивши Платона в поганому настрої, Віолета намагається все з'ясувати.
Віолета дізнається від Максима, що їй треба пройти ФГДС. Вона шокована, дізнавшись, що в клініці нема японського апарату нового покоління з тонкою трубкою, та намагається відмовитися від дослідження.
Платон помічає орнітолога з квітами. Віолета в захваті від букета орнітолога. Вона починає дуже відверто себе з ним вести.
Орнітолог стає свідком скандалу Віолети з Ванею. Він вивідує у Максима про діагноз Віолети, дізнається, що вона смертельно хвора. Черговий скандал Віолети і Вані, з якого орнітолог чує про заповіт та бачить, як Віолета його рве. Після цього скандалу Ваня емоційно розповідає орнітологові, що насправді Віолета вимагає від нього купити той самий японський апарат, а він всі гроші, які отримує від Віолети, програє. Орнітолог замислюється. Він продовжує упадати за Віолетою. В пориві почуттів Віолета натякає орнітологові, що напише на нього заповіт. Орнітологові вдається умовити друга позичити йому 25.000 $ і купити японський ендофіброскоп|. Платон зве Кузьменка в хол - там орнітолог безоплатно дарує відділенню японський ендофіброскоп|. В кінці урочистої церемонії дарування орнітолог бачить, як Ваня цілує Віолету і чманіє. Виявляється, все було сплановано, щоб поставити альфонса на місце.
Таня признається Оксані - між нею і Дмитром любові більше немає.
Максим хоче порозумітися з Оксаною, але вона не хоче його слухати. Максим говорить, що любить Оксану, а вона - його. Максим упевнений - вони мають бути разом. Оксана просить Максима спочатку розібратися з сімейними справами, а потім говорити з нею про кохання. Борис підслуховує розмову Максима і Оксани. Зустрічається з Ганною ї просить її знайти Наталію Ігнатову. Вона повинна ще раз допомогти Борису підставити Максима, як зробила це п’ятнадцять років тому. Борис впевнений, заради помсти жінка готова на все.

Тривалість матеріалу: 00:47:17