Головна » Відео » Лікар Ковальчук

Лікар Ковальчук (Серія 37)

00:47:47
Перегляди: 0 Додав: admin
Опис матеріалу:

Борис заклопотаний самопочуттям Оксани. Він навмисно в розмові згадує Вероніку, та Оксана відразу ж хмурніє.
Приїжджає швидка з Михайликом. Михайлика ввозять в хол. Лікарі роблять йому операцію та обговорюють характер поранень і обставини, при яких вони були отримані.
Слідчий просить Оксану про розмову стосовно Михайлика. Він злий через те, що Оксана не дає опитати Михайлика. Згодом робить висновок, що Михайлика пограбували.
Слідчий скаржиться, що Оксана перешкоджає розслідуванню. Тим часом Михайлик опритомнів. У Михайлика амнезія. Михайлик реагує на слово-тригер - у нього погіршення.
Оксана, Максим і Борис обговорюють амнезію Михайлика. Вони сперечаються про вплив комп'ютерних ігор на психіку дітей. Підозрюють, що Слава, однокласник Михайлика, щось приховує про те, що сталося. Борис переконує Оксану піти на експеримент. За допомогою експерименту лікарі з'ясовують, що сталося з Михайликом. Слава вимушений розповісти, що сталося в теплиці. Виявилося, що хлопці грали в комп’ютерну гру. Якщо б Слава програв, попав би на гроші. Михайлик відволікав Славу. Зі злості Слава почав бити Михайлика лопатою. Оксана допомагає Михайлику усе згадати.
В ПВ потрапляє дуже дивна пацієнтка – дівчина Ася. Її забрали з аптеки, де вона намагалася купити рецептурний психостимулятор. Ася благає не дати їй заснути. Лікарі заінтриговані.
Сусідка скаржиться Стефі на будильник в телефоні Асі, який було встановлено на кожні п’ятнадцять хвилин. Інтерни азартно обговорюють причини гіпнофобії Асі. Стефа забирає мобільник, знаходить там потрібний номер та дзвонить Віктору, бой-френду Асі. Ася прокидається і упевнена, що вона померла. Вітя шокований. Борис припускає, що в Асі наркотичне отруєння, але аналізи показують, що він помиляється. Справою цікавиться Максим. Максим звертає увагу на дивні симптоми у Асі. Виходячи з останніх інтернет-сторінок з телефону Асі, Максим здогадується, що з Асею. Все вказує на удар струмом. Це також підтверджують ураження шкіри. Максим вдається довести Асі, що вона не померла. Вітя щасливий «поверненню» Асі.
Інга повідомляє Оксані і Борису, що поступив виклик швидкої для Стьопи. У Стьопи усі ознаки алкогольного отруєння. Баба Галя повідомляє Тані, що по швидкій везуть Стьопу.
Таня попереджає Оксану, що у Стьопи несприйняття алкоголю. З'являється батько Стьопи. Оксана говорить батьку Стьопи, що його син намагався накласти на себе руки. Батько Стьопи скандалить. Він впевнений, що до цього стану сина довели на роботі, та хоче перевести Стьопу в приватну клініку. Кузьменко і Оксана сперечаються з приводу транспортування Стьопи.
Таня чергує із Стьопою. Дмитро це бачить, ревнує. Приймає рішення йти в АТО, але Бульба переконує Дмитра цього не робити, щоб син не втратив батька. Дмитро і Таня одностайні в тому, що вони не стали сім'єю.
У Стьопи криза.
Соні приходить ммs| з компроматом на Платона. Платон намагається виправдатися, але Соня не вірить йому.
Мар'яна приходить до Кузьменка та озвучує при Оксані рішення щодо нової роботи
Борису отримує інформацію від Ганни щодо Наталії.
Кузьменко збирається покарати Оксану за самоправство з експериментом, але Максим чує ці погрози і бере її провину на себе.

Тривалість матеріалу: 00:47:47