Головна » Відео » Лікар Ковальчук

Лікар Ковальчук (Серія 39)

00:45:10
Перегляди: 0 Додав: admin
Опис матеріалу:

Оксані стає погано, і вона непритомніє. Максим заносить її на руках у ПВ. Борис і Максим оглядають Оксану, призначають дослідження. Оксана рветься на роботу, але Борис їй забороняє. Максим підтримує його заборону.
Дмитро і Платон привозять у ПВ водіїв, що потрапили в аварію, Свєту і Юрка.
У ПВ приїжджає Яна і з'ясовує у Інги, що сталося з її кращою подругою. Юрко виправдовується перед Яною - він винен в аварії і готовий Свєті оплатити лікування. Приходить Бобков і забирає Юрка на допит.
Свєта опритомнює і згадує, що у неї учора пропав чоловік, не виходить на зв'язок.
Яна дзвонить коханці чоловіка Свєти і говорить, щоб та передала чоловікові Свєти, що та потрапила в лікарню. Говорить їй, що вона звільнена. Бобков з підозрою коситься на Яну. Яна признається Свєті, що бачила кілька разів її чоловіка зі своєю колегою, від чого у Свєти, на очах Бобкова, трапляється інфаркт. Бобков підозрює Яну, що вона свідомо довела подругу до інфаркту.
Яна дізнається від Оксани про те, що Свєта в кардіогенному шоці.
Яна признається Юрку, що через неї стан Свєти погіршав. Яна умовляє Оксану, дозволити їй знаходиться біля Свєти в реанімації.
Свєта лежить непритомна. Яна пробує розмовляти з нею.
Борис, Максим і Оксана не сходяться в думках, чи правильно вчинила Яна розповівши Свєті про коханку її чоловіка.
Бобков доповідає керівництву про свої підозри. Він отримує дозволи на розслідування цієї справи.Просить підлеглого знайти будь-яку інформацію на Яну, її стосунки зі Свєтою і Юрком. Юрко запрошує Яну в кафе. Бобков бачить, як Яна і Юрко виходять з ПВ. Його підозри з приводу змови Юрка і Яни зміцнюються.
Юрко розповідає Яні, що насправді в його шлюбі немає кохання, але як тільки він намагається про це поговорити з дружиною, вона поводиться, як жертва. Яна вважає, що це один із способів маніпуляції.
Яна і Юрко починають симпатизувати одне одному.
Яна признається Свєті, що Юрко їй дуже симпатичний, і вона вважає його порядною людиною.
У лікарню приходить чоловік Свєти ФЕДЯ і вдаючи з себе турботливого чоловіка розпитує у Інги, що з його дружиною? З'являється Яна і свариться з Чоловіком Свєти, вважаючи, що він може заморочити їй мізки новою брехнею.
Приходить чоловік Свєти і вдає чесного чоловіка. Свєта говорить йому, що знає про коханку, подає на розлучення і виганяє його з палати.
Бобков намагається з'ясувати у Максима чи не умисне Свєту довели до інфаркту? Максим запевняє його, що це не так.Бобков просить Світлану написати заяву, але вона відмовляється. Бобков роздосадуваний.
Юрко приймає жорстке рішення сказати своїй дружині правду, що він її не любить. Він зізнається Яні, що вона з перших хвилин їх знайомства пробудила в ньому відчуття, що саме вона та людина, яку він чекав усе життя.
До Стьопи приходить Дмитро і говорить, що не тримає на нього зла. Таня говорить Стьопі, що збирається звільнитися, оскільки не зможе щодня бачитися з Дмитром. Дмитро зізнається Стефі - він вирішив піти з ПВ. Стефа переконує його не робити цього.
Платон купує для величезний букет троянд, просить вибачення у Соні, але вона його не прощає.
Максим переживає за здоров'я Оксани і вимагає у неї здати розширений аналіз крові. Борис збирається відвезти Оксану додому, щоб вона відлежалася, але вона відмовляється і говорить, що проведе ніч у ПВ і Максим за нею догляне.
Борис виходить з ПВ і бачить, що поряд з його машиною стоїть Наташа Ігнатова. Він зляканий, чи не побачили їх Оксана і Максим. Наташа прийшла до Бориса, оскільки їй терміново потрібні гроші.

Тривалість матеріалу: 00:45:10