Головна » 2015 » Січень » 27

Народні депутати ухвалили Звернення Верховної Ради України до Організації Об'єднаних Націй, Європейського Парламенту, Парламентської Асамблеї Ради Європи, Парламентської Асамблеї НАТО, Парламентської Асамблеї ГУАМ, парламентів держав світу про визнання Російської Федерації державою-агресором.

"За" проголосував 271 народний депутат.

Народний депутат Верховної ради України від 125 округу Андрій Лопушанський не голосував за цю постанову.

Результати голосування http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=487

"Верховна Рада визнає Російську Федерацію державою-агресором та закликає міжнародних партнерів України не допустити безкарності винних за злочини проти людяності вчинені від початку  російської агресії проти України", - наголошується в заяві.

ВР просить також " ... Читати далі »

Переглядів: 573 | Додав: admin | Дата: 27.01.2015 | Коментарі (1)

Сенсація останніх днів - народний депутат України Андрій Лопушанський, якого люди обирали з наших теренів, починаючи від Самбора і закінчуючи Сколівським районом, подав до Печерського районного суду Києва заяву до НАК "Нафтогаз України" про поновлення його на посаді заступника цього відомства.

 

Таке сенсаційне для горян повідомлення оприлюднив у Facebook. І помістив копію відповідного документа, яким третьою стороною у трудовому спорі долучається Кабінет Міністрів. Засідання має відбутися уже 24 лютого, а повістка для Кабміну, датована 25 листопада минулого року, гласить, що урядовців долучають як третю сторону. Упродовж останніх дев'яти років Андрій Лопушанський був першим заступником голови правління НАК "Нафтогаз України". Торік у червні Арсеній Яценюк звільнив його з посади "у зв'язку з неявкою на роботу протягом більш як чотирьох місяців поспіль"...

Нам важко пояснити, ч ... Читати далі »

Категорія: Новини старосамбірщини | Переглядів: 666 | Додав: admin | Дата: 27.01.2015 | Коментарі (0)