Головна » 2013 » Вересень » 24 » Буревій у Самборі: повалені дерева, пошкоджені авто, села без світла
15:39
Буревій у Самборі: повалені дерева, пошкоджені авто, села без світла

У Львівській області через грозові дощі з шквалистими поривами вітру тимчасово від електропостачання було відключено 8 населених пунктів у Самбірському районі, пошкоджено покрівлі житлових будинків та об’єктів соціально-побутової сфери, повалені дерева та обірвані комунальні лінії електропередач.

Як повідомили ZAXID.NET у прес-центрі ДСНС України, без електропостачання залишилися мешканці сіл Бісковичі, Воютичі, Максимовичі, П’яновичі, Лановичі, Міжгайці та Баранівці а також частково мешканці Самбора.

За інформацією рятувальників, у Самборі негода пошкодила покрівлі 16 приватних житлових будинків, 17 житлових будинків комунальної власності та 3 будівель соціальної сфери (бібліотека, училище культури та профтехучилище). Було повалено 77 дерев, якими пошкоджено 4 автомобілі, 2 опори міських ліній електропередач, гілками обірвані дроти, частково відключено електропостачання. До лікувальних закладів з травмами звернулось дві особи, яких після огляду і надання медичної допомоги відправлено на амбулаторне лікування.

У селі Рудня негода пошкодила покрівлі приватного житлового будинку, господарчої будівлі, приватних будівель забійного цеху, пекарні та 2 складів — площі пошкодження встановлюються;

На території Бабинської сільської ради – зруйновано дах на приватному кафе-барі "Аквамарин” на площі 800 кв.м. та пошкоджено крівлю на кафе-барі "Піт Стоп” на площі 200 кв.м.

На ранок 24 вересня відновлено електропостачання 6 населених пунктів, залишається відновити частково знеструмлені м. Самбір та с. Бісковичі, проведено розпил та підготовку до вивозу 59 повалених дерев, звільнено 4 автомобілі, при міській адміністрації створено комісію для підрахунку та уточнення збитків.

До ліквідації наслідків негоди залучено 87 чол. та 20 од. техніки., у тому числі від Державної служби України з надзвичайних ситуацій залучено 63 чол. особового складу з спеціальним обладнанням та 15 од. техніки.

Джерело:Західнет

Категорія: Новини старосамбірщини | Переглядів: 932 | Додав: admin | Теги: буревій, дощ, негода, цікаве, опади, Самбір | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]