Головна » 2015 » Червень » 8 » Список мовних яничарів на чолі з президентом
15:35
Список мовних яничарів на чолі з президентом

"Видатний" знавець української мови Порошенко - перший маркатор своїх кондитерських виробів мовою окупанта, а отже, слухняний втілювач "мовного" закону путіна під прізвиськами ківалова-колесніченка - знову опублічив українську вторинність у власній державі. Знання англійської, як вважає цей випадковий однотуровий президент, має стати критерієм під час прийому на державну службу. А ще ми маємо підтримати програму з промовистою назвою Go Global.

Так от, пане однотуровий президенте, хлопці гинули на Майдані і зараз на війні, яку ви обізвали АТО, не за те, щоб розчинитися у глобалістичному місиві, а щоб збудувати сильну і неповторну національну державу. Звісно, що серед загиблих у Небесній Сотні нема ваших однопартійців, як, до речі, і на фронті. І звання Героїв України, відповідно до моєї постанови (№ 4213 від 23.02.2014), ви ніяк не хотіли присвоювати цим мужнім бійцям Майдану, поки вам не вчинили повної обструкції біля місця їхньої загибелі та поминання. У цьому весь ваш світогляд, хоч за якими наличками слів ви його намагаєтесь приховати. Найкраще про це свідчить голосування знову ж таки мого закону "Про державну службу" , що передбачає іспит з української мови і належне знання державної мови, якою, до речі, пан однотуровий володіє на вкрай посередньому рівні.

Промовисто і характерно, що з партії однотурового президента з дуже неевропейською назвою "Блок Петра Порошенка" вимогу держслужбовцям ЗНАТИ ДЕРЖАВНУ МОВУ підтримав лише 61 депутат зі 143. Не підтримав і син президента. Логічні наслідки неукраїнського виховання.

Перелік яничарів Порошенка, що не голосували за базову українську незалежність - знання державної мови: Д. Андрієвський, О. Бєлькова, А. Гордєєв, І. Гринів (львівський технолог цієї горе-партії), Єфімов М., Кутовий Т., Мацола Р., Бакуменко О., Вінник І., Геращенко І., Голубов Д. Грановський О., Дубневич Б., Іонова М., Кононенко І., Луценко Ю., Макар'ян Д., Мушак О., Недава О., Новак Н., Сабашук П., Урбанський О., Чекіта Г., Продан О., Савченко О., Сольвар Р., Тригубенко С., Усов К., Южаніна Н.

Окремий перелік складають ті, що утримались посилити роль державної мови у державі Україна, себто різновид перевертнів: Брензович В., Голуб В., Денисенко В., Заболотний Г., Климпуш-Цинцадзе І., Козир Б., Кривохатько В., Кудлаєнко С., Курило В. Лопушанський А., Мусій О., Онуфрик Б., Горват Р., Гудзенко В., Дяхтярчук О., Дмитренко О., Жолобецький О., Загорій Г., Козаченко Л., Мамчур Ю., Матузко О., Мельничук І., Насалик І., Добродомов Д., Порошенко О., Соловей Ю., Третьяков О., Чумак В., Яриніч К., Спориш І. Тіміш Г., Хлань С., Шевченко О., Яніцький В.

Ось вони - новітні яничари малоросійсько-чужинецького розливу на чолі з президентом миру у час страшної національно-визвольної війни. І ви дивуєтеся, що у нас повна контра у всіх царинах? Хто не вміє захистити мови своєї Держави, - вміє її знищувати. Це руйнатори - приховані і відкриті, озлоблені і тупі. Дякуємо вам за оприявнення своєї внутрішньої порожнечі. Духовна дегенерація невиліковна і неминуче ляже на долі ваших нащадків. Звісно, мовних яничарів в інших партіях не менше. Але це окрема розмова.

Категорія: ІРИНА ФАРІОН | Переглядів: 627 | Додав: admin | Теги: Фаріон, бпп, вибори, мова, президент | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]