Головна » Відео » Лікар Ковальчук

Лікар Ковальчук (Серія 2)

00:49:17
Перегляди: 0 Додав: admin
Опис матеріалу:

Оксана спізнюється на роботу з вини Антона.
Оксана запрошує Тетяну Лемешеву до себе на роботу в якості старшої медсестри. Але Таня вагається, щоб Діма Бойченко, колишній коханий, що працює фельдшером в 13-й лікарні не сприйняв її перехід навмисним.
У приймальне відділення поступає Аліса з ознаками задухи.
Оксана ставить Кузьменко перед фактом: в відділенні ніхто не братиме хабарі. Кузьменко передрікає її реформам швидкий крах.
Оксана відчитує Інгу за те, що відразу не викликала будь-якого лікаря в оглядову, а займалась пошуками саме кардіолога, втрачаючи час.
Юркевича до себе викликає Кузьменко і попереджує, що Оксана звинувачує його в хабарництві. З цієї розмови стає відомо про батька Оксани Ковальчук, якого в свій час не врятували з серцевим нападом в іншому приймальному відділенні іншої лікарні. Стає зрозумілим наполегливе прагнення Оксани змінити формат ПВ і вивести саме лікарів приймального на новий рівень.
Кирило, наречений Аліси, розповідає Оксані, за яких обставин Алісі стало зле. В розмові стає зрозумілим, що це не вперше. Борис при кожному можливому випадку натякає Оксані на можливе відновлення стосунків. Паралельно плете інтригу проти Максима.
Таня вирішує прийняти пропозицію Оксани. Після чотирирічної розлуки Таня і Дмитро уперше зустрічаються. Стає очевидним - вони як і раніше небайдужі один до одного.
У ПВ Перехожий приносить Дашу. Інга відправляє її в оглядову і викликає Бориса.
Борис робить поверхневі висновки про стан здоров'я Дарини, Оксана намагається дати зрозуміти, що усе не так просто, але Борис відмахується.
Борис продовжує шукати спосіб помститися Максиму.
Максим визначає у Аліси алергію на кипарис. Пацієнтку виписують.
Оксана проводить збори всього колективу. Вона вагомо і переконливо налаштовує персонал на серйозну перебудову роботи усього відділення, з честю витримує протистояння «старої гвардії» і досить жорстко дає зрозуміти, що усе буде саме так як вона скаже.

Тривалість матеріалу: 00:49:17