Головна » Відео » Лікар Ковальчук

Лікар Ковальчук (Серія 3)

00:47:12
Перегляди: 0 Додав: admin
Опис матеріалу:

З’ясувавши, що Оксана й Антон посварилися, Борис додає хмизу в багаття – намагається підкреслити бездушність Антона.
Інга повідомляє Оксані, що захворів черговий хірург і Оксана дає розпорядження викликати Максима. Але у Максима гостює дочка Ліза, і Борис упевнений, що Максим проігнорує її запрошення.
Максим незадоволений незапланованим викликом на роботу. Він мусить залишити дочку на сусідку.
Дмитро і Косирєв привозять у відділення постраждалих з-під розваленого будинку. Серед них Гена з важкими переломами хребта і ніг. Максим після операції цікавиться у дружини Гени Ольги, чому у нього на зап’ястках сліди від намулів. Максим і Оксана повідомляють Ользі свої підозри: її чоловік міг бути в заручниках. Ольга змушена зізнатися, що вчора Гену викрали і вимагали викуп. Оксана збирається викликати поліцію, але Ольга просить її цього не робити. Пізніше Гена під натиском Максима і Бульби зізнається, що сам організував своє викрадення.
Соня зізнається Тані, що закохана в Дмитра, не знаючи при цьому про їхні минулі стосунки.
У Максима з Борисом виникає серйозна сварка. Завдяки втручанню Оксани, не доходить до бійки.
У ПВ потрапляє в тяжкому стані ТАРАС (25) – набряк Квінке.
До Тараса приходить його мати. Вона вважає, що Тараса намагалася отруїти його коханка Жанна, якій він набрид. Інга стає свідком підозрілого дзвінка, що робить мати Тараса. До Тараса приїжджає Жанна. Він підозрює її. Жанна ображається і йде. До Тараса приїжджає його колишня дівчина Катя і натякає на відновлення стосунків. Тарас здогадується, що її прислала мати. Появляється Жанна – Катя йде, зрозумівши, що вона зайва.
Юркевич має намір взяти хабара, але йому завадила своєю появою Оксана. Він замислив недобре і викликає до себе Інгу. Вони планують підставити Оксану, звинувативши її в хабарництві.
Інга, скористалася випадком і краде у Максима конверт із сердечками. Максим випадково застає, як Інга порпається в столі Оксани. Максим, вчасно витягши конверт і урятувавши Оксану від звільнення, переказує «хабар» на лікування дівчинки Віри, яку він врятував раніше і від котрої отримав сердечки.
Баба Галя викриває бабусю, звинувачуючи її в симуляції, але потім стає зрозумілим, що її наміри благі, та пропонує вихід з тимчасовим житлом.
Інга передає Тані презент від людини, яка забажала залишитися інкогніто. Таня вирішила, що це Дмитро.
Відбувається зустріч Максима з Оксаною, де він хоче поговорити про давні стосунки і намагається виправдатись, що відбулося непорозуміння, але Оксана нагадує йому про зраду і йде.
Максим бачить, як до Оксани з букетом приходить миритися Антон.

Тривалість матеріалу: 00:47:12