Головна » Відео » Лікар Ковальчук

Лікар Ковальчук (Серія 7)

00:50:11
Перегляди: 0 Додав: admin
Опис матеріалу:

У відділення привозять Рикова. Максим здивований його украй важким станом. Дмитра и Косирева викликають на терміновий виклик: вагітна знепритомніла.
У ПВ приходить перевіряючий Капралов з Міністерства, випитує Інгу про Оксану.
Максим заперечує свою провину в комі Рикова, Борис упевнений, що Максим винен. Масло в вогонь підливає дружина Рикова стверджує, що він зразковий сім'янин, який не страждає алкоголізмом. Можливо, він отруївся неякісним алкоголем і вчасно не отримав необхідну медичну допомогу. Капралов пропонує Максиму угоду - він замне справу Рикова, а Максим допоможе йому прибрати Оксану. Максим відмовляється. Баба Галя викрадає телефон Рикова. Оксана обдзвонює його друзів, щоб з'ясувати обставини, які спричинили кому.
У відділення привозять вагітну без свідомості і з переломом. Оксана и Борис Розуміють, що в Юлі галюцинації. Стає зрозумілим, що насправді Юля – алкоголічка, але, як тільки завагітніла, не п’є. Максим припускає ниркову недостатність. Зінаїда повідомляє Максиму, що у Юлії передеклампсія. Насправді, це Борис підмінив аналізи. Але переривати вагітність вона навідріз відмовляться. Врешті, до неї повертається чоловік, і вони разом зберігають дитину.
Дівчина-коп приводить у відділення травмованого шахрая Русика. В нього поламані пальці на руці
Пацієнт Віктор скаржиться на болі в підшлунковій. Скарги - чітко, як по підручнику. Максим сумнівається, підозрює, що той симулює, проте призначає обстеження. Зробивши Віктору кардіограму, Оксана розуміє, що йому потрібна термінова операція. Перед операцією Віктор віддає їй свої лотерейні білети. Віктор опам'ятовується після операції. Соня повідомляє про виграш. Оксана лає Соню. Віктор будує плани на майбутнє.
Оксана застає Платона і|та| Соню, коли ті цілуються. Намагається уберегти Соню від біди, пояснюючи їй, що Платон - погана людина.
Максим з Оксаною обмінюються спогадами, вибачаються один перед одним. Короткий діалог, але довгі і ніжні погляди.
До Максима приходить Лариса. Він їй не радий.

Тривалість матеріалу: 00:50:11