Головна » Відео » Лікар Ковальчук

Лікар Ковальчук (Серія 8)

00:48:05
Перегляди: 0 Додав: admin
Опис матеріалу:

Оксана приходить на роботу, її зустрічає друг Рикова. Друг Рикова розказує Кузьменку правду – Риков сам довів себе до алкогольної коми.
Після нічної зміни Соня сама не своя, плаче, але розмов уникає. Здогадавшись, у чому може бути причина, Оксана викликає на розмову Платона, та чує, що він готовий одружитися з Сонею.
До ПВ привозить Іру після автокатастрофи Олег. В них кохання, проти якого стають батьки Олега, і всіма способами заважатимуть їхнім стосункам. Валерій, батько Олега, спробує підкупити Ірину. Забравши гроші, молоді спробують втекти, але після операції слабка Ірина втратить свідомість, і Олег вимушений знову доставити її до лікарні. В лікарні Олег показує серйозність своїх намірів щодо Ірини, погрожує накласти на себе руки. Після цієї історії його батько обіцяє дати парі зустрічатися, натомість закриває сина в квартири. Олег хоче втекти та зривається з третього поверху. Валерій дізнається, що рятівниця його сина - Світлана, мама Іри, яка поїхала до батьків Олега розставити всі крапки над і. В решті решт, батьки і діти миряться.
В ПВ лежить інтелігентна старенька Валентина Петрівна з переломом шийки стегна. Її син, Федір, грубо наполягає, щоб мати переписала на нього квартиру. Максим приструнює Федора на очах у Бориса. До Валентини Петрівни навідується Ігор Васильович, в них ніжна дружба, та плани на майбутнє одруження. Федір, вважаючи, що йому від матері потрібна тільки квартира в центрі, скандалить з Ігорем Васильовичем. Старого ведуть в кардіологію. До Валентини Петрівни приходить онук Микита, бабуся каже про дарчу на квартиру на нього. Ігор Васильович говорить Оксані, що готовий оплатити імплантат для операції Валентини Петрівни, а його операція з встановленням кардіостимулятора зачекає. Федір знов свариться з матір’ю, знаходить в реанімації Ігоря Васильовича, але його дії попереджають Максим із Стефою. За всім цим спостерігає його син Микита, він обурений на таку поведінку батька і карає його.
Тані дзвонить мама і повідомляє, що у її сина Богданчика висока температура. Дмитро пропонує Тані допомогу, вони сідають у «швидку». Попередній діагноз Богданчика – скарлатина. Оксана рятує Богданчика.
Кузьменко чихвостить Оксану за бардак у відділенні.
Оксана залишається на нічне чергування. Між Оксаною і Максимом налагоджуються стосунки, але цей процес перериває Борис.

Тривалість матеріалу: 00:48:05