Головна » Відео » Лікар Ковальчук

Лікар Ковальчук (Серія 10)

00:42:14
Перегляди: 0 Додав: admin
Опис матеріалу:

У Соні нервовий зрив. Максим заспокоює Соню, знаходить Платона і «тисне» на нього через Соню. Платон просить пробачення у Соні. Соня йому вірить.
В хол завозять тяжко пораненого Юру в нього закрита рана живота. Потрібна термінова операція, всюди розшукують Максима. Щоб не зволікати, оперувати стає Оксана. Пізніше Максим помічає у Юри анурію і підозрює розходження швів. Консиліум. Максим хоче почути пораду, але натомість Юркевич починає «тиснути» на Оксану – нібито через неї у Юри пішли ускладнення. Максим пояснює Юрі його ситуацію, що потрібні курси гемодіалізу. Оксана береться їх оплатити. Вона повідомляє Максиму, що оплачує хлопцю гемодіаліз. Максим розуміє, що вона відчуває свою вину і намагається заспокоїти. Максим робить повторну операцію Юрію після гемодіалізу. До Юри приходить друг Сашка, він каже, що не зможе допомогти грішми.
Нову пацієнтку ПВ Ніну оглядає Оксана. Жінка намагається дати конверт з грішми для «кращого лікування», але Оксана різко відмовляється. Ніна розпитує Тасю про Оксану. Приходить Інга і розказує про історію Юри, звинувачуючи в ній Оксану. Оксана з Романом оглядають Ніну – дивуються, що її показники тільки гірше. Роман помічає, що жінка не приймає пігулок. Оксана питає Ніну, чого вона ігнорує лікування. Жінка каже, що боїться Оксани і виходить. Заходить Надя, мама Юри, з цілою сумкою домашніх приготувань і починає «дякувати» Оксані. Ніна підслуховує розмову Наді та Оксани. А коли мама Юри виходить – Ніна підходить до неї і каже, що має дещо розказати.
Бульба оголошує всім, що у нього буде син. Раптом заходить Надя і починає привселюдно вичитувати Оксану за те, що вона ледь не вбила її сина. Ніна записує все на телефон.
Борис приносить Оксані статтю. Він натякає, що це справа рук Максима. Оксана звинувачує Максима в тому, що він організував усю підставу з Юрою, спеціально запізнившись на операцію.
Ніна активно працює за ноутбуком. Їй стає погано – вона хоче подзвонити замовнику, але потім передумує. Оксана, розуміючи, що Ніна журналістка – відкрито питає, хто замовник. Ніна тільки сміється. Оксана радить їй не покидати лікарню – у неї серйозні проблеми з серцем. Але Ніна все-таки йде.
До лікарні привозять на таксі Ніну, без свідомості. Оксана з допомогою Максима рятує Ніну. Борис лютує. Ніна приходить до тями. Вона більше не збирається діяти проти Оксани.
Борис оглядає наступного пацієнта Євгена, він офіцер поліції. Через ДТП в нього ретроградна амнезія. Євген розглядає автомобіль Сашки, друга Юри, що приїхав його відвідати. Він розуміє, що бачив його десь. До Юри приходить Євген зі своїм Напарником з розпитами щодо Сашка. Виявляється, що Юра працював в Сашка на підпільному фармацевтичному виробництві.
Оксана, оглядає Богданчика, Таня їй зізнається, що це син Дими. Оксана виписує вже здорового хлопчика з ПВ.
Оксана вкотре ображає неуважністю Антона. Свідком цієї телефонної розмови стає Максим.
Борис виливає душу своїй старій подрузі - психологу Ганні. Ганна визиває його на відвертість, каже, що насправді йому байдуже до почуттів Оксани, важливий тільки факт володіння об’єктом пристрасті.

Тривалість матеріалу: 00:42:14