Головна » Відео » Лікар Ковальчук

Лікар Ковальчук (Серія 14)

00:52:03
Перегляди: 0 Додав: admin
Опис матеріалу:

Лариса чує запах парфумів від сорочки Максима, влаштовує йому істерику. Максим зізнається, що любить іншу.
Стефа повідомляє по рації, що везе 7-річного хлопчика з множинними переломами і втратою крові. Хлопчика готують до операції. Оксана говорить Максиму, що батько Віталика, який на операційному столі, не може бути донором. Максим готовий здати кров. Платон їх підслуховує. Платон шантажує Олену - він знає, що її чоловік не рідний батько Віталика.
Аркадій чує розмову Інги з подружкою - дізнається, що він не рідний батько Віталика. Оксана намагається напоумити Аркадія і не кидати вагітну дружину. Аркадій пробачає Олені перед пологами. Він прийняв рішення: виховуватиме Віталика як свого сина. Аркадій приносить Кузьменкові клаптик паперу, який передав Платон його вагітній дружині, шантажуючи її. Кузьменко відчитує Платона за здирство, але обіцяє зберегти це в таємниці, якщо той замовить про нього слівце перед всесильним дядьком.
Оксана просить у Косирєва вибачення.
Бульба скаржиться Борису на Платона - той намагається всучити хворим якісь ліві ліки. Бульба відчитує Платона за спробу продати його хворому ліві ліки. Платон скаржиться Соні на те, що батьки залишили його без засобів для існування, і пропонує їй допомогти йому продавати таблетки хворим.
Борис приходить відвідати свого друга і колишнього сусіда по будинку - режисера, що потрапив у відділення з травмою. Баба Галя знайомиться з режисером. Читає йому драматичний монолог в надії отримати роль в його наступному серіалі.
В травмпункті зі складним переломом гомілки будівельник Колян. Він здзвонюється з дружиною, обіцяє дістати гроші. Підрядник Степанович обіцяє оплатити лікування будівельника, але той хоче отримати страховку. Підрядник конфліктує з Коляном - він знайшов свідків, які підтвердять, що падіння в шахту ліфта було умисним. Колян зізнається Бульбі, що його дочці потрібна дорога операція, тому він і стрибнув в шахту ліфта. Колян у розмові з дружиною дізнається, що на її картку прийшли гроші на операцію. Підрядник повідомляє Коляну, що гроші на операцію його дочки перерахував їх бос, у якого була така сама проблема з дитиною.
Оксана запрошує Максима на каву. Борис бачить поцілунок Оксани і Максима.
Ніна просить Оксану зустрітися у дуже важливій справі. Ніна обіцяє Оксані визначити замовника за прихованим номером телефону.
Вероніка тероризує матір своєю хворобою і виставляє її з квартири в очікуванні Максима. Вероніка демонструє безпорадність і сподівається повернути Максима.
Антон каже Оксані про відрядження в Рим, пропонує їхати з ним.
Борис зустрічається з Анною, своєю подругою-психологом і просить, щоб вона через свої зв’язки дізналася про всі відносини Закревського. Він щось замислив.

Тривалість матеріалу: 00:52:03