Головна » Відео » Лікар Ковальчук

Лікар Ковальчук (Серія 15)

00:46:04
Перегляди: 1 Додав: admin
Опис матеріалу:

Оксана каже Антону, що не поїде з ним в Рим. Антон роздратований. Вони сваряться.
Максиму дзвонить колишня теща і повідомляє, що Ліза зникла. У лікарню приходить Ліза.
У лікарню поступають Орест і Юрій. Оксана сумнівається в правильності діагнозу. Оксана кладе Ореста і Юрія в інтенсивну терапію. Максим оглядає Ореста і Юрія, ставить діагноз. Максим з'ясовує, що хлопці заразилися від приблудного собаки Пальми, яку приручив Орест. Кузьменко з'ясовує адресу об'єкта, на якому працюють Орест і Юрій, щоб відправити туди санепідстанцію для зачистки території від бездомних собак. Юрій повідомляє адресу, Орест у відчаї.
Поступає Даша. Дашу везуть в оглядову. Борис розпитує Катю про Дашу. Та підозрює, що у молодшої сестри анорексія.
Платон умовляє Соню продати пігулки Каті (для Даші). Соня відмовляється, Платон наполягає. Соня намагається продати біодобавки Каті, в останню мить передумує. Соня зізнається Платону, що не змогла продати препарат. Платон знову веде її до Даші з Катею - він покаже їй, як це робиться. Платон продає пігулки Каті (для Даші). Соні соромно. Катя розповідає Тані про куплені нею в Платона пігулки. Таня про цей випадок розповідає Оксані. Соня бере на себе провину Платона.
У лікарню поступає депутат міської ради Зіскінд. Він не збирається розлучатися з собачкою(Артурчиком), не дивлячись ні на що. Перед виборами він вирішив попіаритись в звичайній лікарні. До Зіскінда вишикувалася черга з пацієнтів. Пацієнти скаржаться Зіскінду на побутові проблеми. Орест також звертається до депутата Зіскінда, щоб вирішити проблему із присиплянням собак. Той відразу ж дзвонить начальникові санепідстанції.
У відділення прибуває дівчина Еля, яка звинувачує Максима в тому, що він спокусив її і змусив зробити аборт.

Тривалість матеріалу: 00:46:04