Головна » 2013 » Березень » 29 » Андрія Тягнибока люструють виборці
15:16
Андрія Тягнибока люструють виборці

Минуло сто днів після обрання народних депутатів України. Політична традиція велить робити перші підсумки. Кожен народний обранець вправі обрати собі спосіб звіту за свою роботу. Мабуть найправдивішим є зустріч з тими хто тебе обрав - віч на віч. Тобто звіт перед своїми виборцями.Народний депутат України Андрій Тягнибок не чекаючи пресловутих сто днів регулярно відпрацьовує свої робочі тижні передбачені для роботи в виборчому окрузі. Для нардепа уже доброю традицією стали прес-конференції для місцевих журналістів, де він без обмежень, по товариському спілкується на будь які теми. Подеколи доволі жорсткі для нардепа. На зустрічах з виборцями також обопільний діалог. Інколи складається враження, що після жвавих розмов, дискусій і скарг на владу, співбесідники швидше втомлюються аніж нардеп, який перепитує, "може іще хтось, щось має запитати, може у когось іще є якась наболіла, невирішена проблема".

Тільки напередодні А.Тягнибок відвідав Турку, зустрівся з виборцями у Самборі, Стрілках, Ясениці, Старому Самборі, Хирові, Добромилі, Нижанковичах та Новому місті. В середньому це до півсотні відвідувачів. Загалом, цьогоріч практично всі виборці округу хто мав нагальну проблему, або дуже хотів зустрітися з нардепом таку можливість мали.

Попри заклики до акцій непокори діючій владі, переважна більшість нарікань виборців на побутову тематику, про захудалий дах і сусідську межу. Нардеп виділив для прискіпливого контролю скарги про виділення земельних ділянок фізичним та юридичним особам, адже там вбачаються явні зловживання місцевої влади.Посприяв у придбанні спецавтомобіля для комунальників Хирова. Заопікувався добудовою Вежі памяті на горі Діл та став на захист громади села Недільна у протистоянні із людьми, які мають намір взяти землю в оренду на цьому святому для українців місці. В часі національно-визвольних змагань тут діяла підстаршинська школа УПА, тут захоронені півсотні загиблих у боях з фашистами упівців, а нинішні скоробагатьки хочуть цю землю взяти в оренду для ведення сільського господарства, при чому на висоті понад 800 метрів над рівнем моря. Селянам важко зрозуміти, що можна там вирощувати. І саме цікавіше, що ніхто нічого не хоче пояснити.  

Окрім робочих зустрічей нардеп не покидає своїх виборців і на свята. Зокрема, посприяв в організації Святого вечора тим, хто найбільше потребує і сам особисто склав їм компанію. Разом із самбірчанами святкував Водохреща. Вшанував вояків УПА при відкритті Памятної таблиці у селі Бачина, допоміг дітям Самбірської СШ№8 відвідати з освітньою метою Німеччину. На відміну від охочих до слова та піару політиків, нардеп А.Тягнибок справляє враження ділового мовчуна, не охочого до піару.

Користуючись нагодою,  запитав у нардепа з приводу ігнорування ним телепередачі "Люстрація" на телеканалі ЗІК. У властивому для нього малослівному стилі, А.Тягнибок заявив, "а навіщо піднімати рейтинг комерційній передачі на комерційному каналі. У час інтернету, інформації про будь якого політика, а тим більше народного депутата більш ніж достатньо. Треба вміти шукати і читати. Свою люстрацію я проходжу перед тими хто мене обрав".

http://prpravda.in.ua

Категорія: Новини старосамбірщини | Переглядів: 766 | Додав: admin | Теги: Андрій Тягнибок, Звіт, люстрація, Старий самбір, прийом громадян, депутат, округ №125 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]