Головна » 2013 » Вересень » 24 » Ірина Фаріон: "Рішення суду щодо компенсації комуністові морального збитку наснажує"
15:28
Ірина Фаріон: "Рішення суду щодо компенсації комуністові морального збитку наснажує"
Ірина Фаріон

Мене абсолютно не дивує рішення суду щодо стягнення коштів на користь комуніста Зубчевського, адже нині в Україні маємо демонстративне панування союзу кримінальної орди і капіталістично-православного комунізму. Цим рішенням я навпаки наснажена, тому й далі активно провадитиму свою політичну діяльність саме в такому дусі. Ця нечисть не заслуговує на иншу оцінку, ніж я їй дала до цього. Про це 24 вересня 2013 року заявила народний депутат від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Ірина Фаріон, коментуючи рішення суду щодо часткового задоволення позову комуніста Зубчевського про буцімто образу його чести та гідности.

Ірина Фаріон, зокрема, наголосила, що влада разом із комуністами нині фактично перебуває в агонії, тому вони такими діями намагаються задемонструвати свою силу. Та навіть попри це, за словами свободівки, їхні дні вже пораховано, бо стрімкого ходу українців зупинити не вдасться.

"Мене абсолютно не здивувало таке рішення суду, бо нині в Україні маємо демонстративне панування союзу кримінальної орди й капіталістично-православного комунізму. Гадаю, що це їхня остання спроба задемонструвати силу, у вічі якій ми лише сміємося, але й далі робитимемо своє! Звісно, що, на перший погляд, має бути моторошно, адже в третьому тисячолітті комуністична кліка, яка знищила 20 мільйонів українських життів, організувала голодомори, відсуджує в депутата-націоналіста якісь кошти. Та це передусім означає, що я робила все абсолютно правильно. Ба більше, таке рішення суду – це повний і абсолютний крах судової гілки влади та відповідь суддів на нашу відмову голосувати за їхнє призначення в парламенті. Цим рішенням я навпаки наснажена, тому й далі активно провадитиму свою політичну діяльність саме в такому дусі. Ця нечисть не заслуговує на иншу оцінку, ніж я їй дала до цього", – заявила Ірина Фаріон.

Парламентар також додала, що підтвердженням ницости комуністів є брехлива та пропагандивна подача інформації щодо самої суті рішення суду: "Фактично потрібно компенсувати 20 тисяч гривень за слово "виродок" (у таку ціну суд оцінив грошовий еквівалент цього питомо українського слова), а не за буцімто образу російськомовних українців, які у своїй більшості є притомними та адекватними людьми, а не такими, яких їх намагаються представити сучасні лєнінці".

Своєю чергою, представник Ірини Фаріон у суді Назар Павлюк зазначив, що націоналісти обов'язково подаватимуть апеляційну скаргу.

"Ми обов'язково подаватимемо апеляцію, оскільки позов задоволено безпідставно. Комуніст жодним чином не підтвердив та не обґрунтував розмір завдання йому моральної шкоди. Не було надано жодних доказів. Тому вважаю рішення суду тенденційним та таким, що ухвалене за безпосередньої вказівки із владних кабінетів", – зазначив Назар Павлюк.

Прес-служба Всеукраїнського об'єднання "Свобода"
Категорія: Сучасний націоналізм | Переглядів: 775 | Додав: admin | Теги: Ірина Фаріон, новини, рішення суду, моральна шкода, КПУ, виродки, Во Свобода | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]