Головна » 2013 » Вересень » 9 » Хирівську військову частину продали за копійки
08:40
Хирівську військову частину продали за копійки

Як повідомила газета "Високий Замок" комплекс колишньої військової частини у Хирові здобув нового власника - то є топ-тема у  регіоні. Це сталося минулого тижня. 

МІСЬКИЙ ГОЛОВА Іван Голубець розповів "Високому Замку", що будівлі продали за 2 мільйони 231 тисячу гривень. Це половина від стартової ціни. Свого часу міськрада пробувала продати комплекс за стартовою ціною, але нічого путнього з цього не вийшло. Бо не так просто знайти заможного покупця у цьому керунку Старосамбірщини. Чи вірно зробили, що за абсолютно законним методом зниження ціни продали такий товар? Вважаємо, що так, бо минуло б ще кілька років і міська влада не взяла б навіть того, що взяла зараз. За словами міського голови, у ролі покупця виступило ТзОВ "Хирів-рент-інвест".   Процес купівлі пов’язують з іменем колишнього кандидата в народні депутати, підприємця Андрія Лопушанського. За словами Івана Голубця, нові власники говорять про те, щоб відкрити там щось на зразок відпочинкового комплексу для дорослих та дітей. Хоча, певна річ, плани можуть мінятися. Не менш цікавим для хирівчан буде і питання про те, як використати цю суму грошей? Міський голова твердить, що вирішити всі проблеми городян цими грішми, звісно ж, не вийде. Тому найкраще було б цю суму  або більшу частину, покласти наразі на депозит і, крім того, що мати певні відсотки, вирішувати інші нагальні проблеми міста. Хоча, підкреслив пан Іван, це наразі його точка зору, а вирішуватимуть долю мільйонів депутати міськради.

Джерело: Високий Замок.


Категорія: Новини старосамбірщини | Переглядів: 3001 | Додав: admin | Теги: продаж, Хирів, Високий Замок, новини, військова частина, цікаве, Андрій Лопушанський | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]