Мірошниченко запевнив, що "Свобода" завжди заступається за своїх людей.Фото: radiosvoboda.orgБеручи участь у акціях Всеукраїнського об'єднання "Свобода", а також вступаючи до лав цієї партії, люди усвідомлюють всю небезпеку, на яку вони наражаються. Тому "свободівці" - це люди не слабкі і не боягузи.

Про це в коментарі Gazeta.ua розповів народний депутат від партії "Свобода" Ігор Мірошниченко.

"У "Свободу" йдуть не з лякливого чи полохливого десятка люди. Вони розуміють, що, беручи участь у акціях "Свободи", не кажучи вже про отримання членського квитка всеукраїнського об'єднання, наражають себе на небезпеку переслідувань, прослуховувань тощо. Наприклад, якщо це люди, які займаються бізнесом, то чинять тиск на їхній бізнес. Якщо люди працюють у бюджетній сфері, то починають тиснути на їхнє керівництво, намагаються звільнити їх із роботи, погрожують тощо", - каже нардеп.

"Тому коли до нас ідуть люди, то вже точно знають, на що вони йдуть. Вони однозначно готові ризикувати власною роботою, власним бізнесом заради того, щоб змінити країну", - додав опозиціонер.

Мірошниченко також запевнив, що його політична сила завжди заступається за своїх активістів.

"Я думаю, цілком для всіх очевидно, що "Свобода" однозначно своїх людей не кидає. Ми намагаємося в юридичній площині відстоювати їхні права. Також намагаємося психологічно тиснути на правоохоронні органи, які незаконно викликають і допитують наших активістів тощо", - наголосив депутат.
Джерело: <a href="http://gazeta.ua/articles/politics/_lyudi-yaki-vstupayut-u-svobodu-usvidomlyuyut-scho-narazhayut-sebe-na-nebezpeku-n/494393">Gazeta.ua</a>