Головна » 2017 » Вересень » 6 » Закон Про освіту: і ганьба, і війна, і капітуляція
10:01
Закон Про освіту: і ганьба, і війна, і капітуляція

За закон Про освіту (N3491-д) проголосувало 255 депутатів. Ці виродки, обрані такими ж, як і вони (і не треба ображатися, бо ПРАВДА КОЛЮЧА!) узаконили викладання в дошкільних і середніх шкільних закладах ДЕРЖАВНИМ коштом навчання мовами нацменшин, розумій мовами окупантів – і не важить, чи окупантів теперішніх, московських, чи колишніх: угорських, польських, румунських. Ці 255 биків і бичиць ПОКАЗАЛИ цілому світові, що Україна – це Малоросія, себто колонія путіна. Бо ці 255 биків і бичиць узаконили сепаратистські середовища ПО ВСІЙ Україні, зусібіч її кордонів: від східних до західних. Підтверджує це війна винятково там, де не було УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ та УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ. Тому агент Квіт скасував обов'язковість цих предметів у вишах у листопаді 2014 року, щоб через ці предмети ми, притомні викладачі, НЕ ФОРМУВАЛИ націоналістичного чи націєцентричного покоління. Але ми будемо ВСЕ ОДНО його формувати!!!

Після нього Яценюк привів учітєльніцу со Львова безлику і печально тупу Гриневич, що пішла значно дальше за єрусалимського козака Табачніка: вона завела в закон "Про вищу освіту" право тестуватися на ЗНО мовами нацменшин; запровадила непосильну плату за навчання у вишах; спільно з Квітом їм належить ідея холуйської системи англіїзації освіти через сектові структури, обізвані Скопус і Веб оф Сайнс, що здійснюють доларові побори з викладачів у вишах і закріплюють кероване грантоїдство з метою знищити НАЦІОНАЛЬНУ освіту; за часів міністрування Квітогрінєвіч (2013-2017 рр.) в Україні закрито 965 шкіл, а торік відкрито лише одну. І ось вивершення переходу України у статус колонії – закон Про освіту, що написаний для принизливого лягання під нацменшини і демонстрування своєї вторинности і малоросійства. Думаю, на це пішли кейси еврів. Подавіться ними, курви політичні.

А тепер пойменно про цих політичних проституток. За узаконення вогнищ сепаратизму повним складом проголосувала фракція Самопоміч (25 депутатів, клоун Семенченко – відсутній) – неомосквофіли із засипаного їхнім же сміттям Львова. Зазвичай, цей сморід типу Подоляк, Березюка, Скрипника, Гопко, Сироїд, Зубача та інших відходів ходять у вишиванках та щось показного ліплять укрмовою, а насправді саме вони локомотиви катастрофічного змосковлення Львова, а Подоляк і Садовий ініціятори акції у день анексії Криму ЛЬВОФГАВАРІТПАРУСКІ! Тепер реально гаваріт. На мою вимогу закрити у Львові 6 москвоязичних шкіл, як сепаратистських середовищ, я отримала відповідь із покликанням на закон Ківалова-Колесніченка...

Блок московізатора-порошенка дав за змосковлення української освіти 110 голосів із 138. Серед них львів'яни: І. Гринів (політтехнолог партії), Б. Дубневич, Я. Дубневич, А. Лопушанський, О. Юринець із Львівської Політехніки, відома як "нормальна баба"... Проголосувала за і кума президента О. Білозір, і писательниця М. Матіос, яку ніколи НЕ читатиму більше, головна акторка майдану О. Богомолець і вишиватник Бригинець... Про таке, як Наєм – не йдеться. Бо то діягноз.

Народний фронт, який представляє учітєльніца со Львова Грінєвіч (зразок неомосквофільства), дав 70 голосів із 81, серед яких львів'яни передусім: І. Васюник, М. Величкович, М. Хміль.

Серед позафракційних рабів, що підробляють у нацменшин-окупантів, Г. Гопко, авантюрник В. Парасюк, красномовець А. Парубій, відома сектантка з "Відродження" О. Сироїд. Те, що Ярош – відсутнє ЗАВЖДИ. Воно свою ролю виконало: забрати Свободу з парламенту, і то руками ідіотів.

У повному складі за навчальний процес мовами окупантів проголосувала Батьківщина на чолі з розпущеною косою – Ю. Тимошенко.

Чи є сенс говорити про інших типу радикалів (Ю. Шухевич проголосував ЗА зросійщення України!!!!), волі народу, відродження як виродження? Риторичне запитання. Знищення України відбудеться руками начебто "демоліберальних" політиків... Ось така ПЛАТА за боягузливе бажання насєлєнія БОРОТИСЯ і ВОЮВАТИ. Як наслідок, отримали класичне: і війну, і ганьбу. І це справедливо. ПРОТИ голосували ТІЛЬКИ СВОБОДІВЦІ!

Отож нам, панове, своє РОБИТИ. Прийшовши до парламенту, СПАЛИТИ цей закон. І не тільки закон. ВСЕ тільки розпочинається. Класно стартувала осінь. Сподіваюся, інфантилів та наївних поменшало. До роботи, панове!

http://blogs.pravda.com.ua/authors/farion/59af2f556fdf0/

 

Категорія: ІРИНА ФАРІОН | Переглядів: 733 | Додав: admin | Теги: Фаріон, ВРУ, осіта, мова | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]