Головна » 2011 » Листопад » 27 » Читайте правду, переплатіть часопис ВО " СВОБОДА"
14:54
Читайте правду, переплатіть часопис ВО " СВОБОДА"

ЧИТАЙТЕ ПРАВДУ! Шановні українці! А Ви передплатили часопис Всеукраїнського об'єднання «Свобода»?

В умовах нинішньої реакційної диктатури, коли чинний режим прагне контролювати усі сфери життя, у ВО «Свобода» немає іншого шляху донести до Вас інформацію, окрім як через сторінки нашого часопису. Адже перед українськими націоналістами сьогодні закривають доступ до будь-яких ЗМІ. Нас майже не запрошують на телепередачі, а сторінки багатьох інших видань, як у радянські часи, аби вижити, змушені друкувати не правдиву інформацію, а те, що їм «підкажуть». Отже, єдине, що ми маємо в інформаційному просторі - це наша газета, якій вже понад 5 років.

Наш часопис виходить щотижня - напівкольоровим, на 12 сторінках і з програмою телепередач. Вим   надаємо так званий скороченій варіант нашої газети для широкого і безкоштовного розповсюдження. У повному тижневику ВО «Свобода» Ви прочитаєте значно більше матеріалів, які відображають власне український, націоналістичний погляд на найважливіші політичні події - погляд, який вам не відкриють провладні чи про режимні видання. Ви зможете розпізнати, що насправді криється за тими чи іншими політичними подіями та коментарями, ознайомитеся з альтернативною точкою зору, довідаєтеся про те, які політичні протестні акції організовують патріоти, як працюють націоналісти в місцевих радах тощо.

Для нас важливо, аби Ви передплатили часопис «ВО «Свобода». Так Ви допоможете нам у нашій боротьбі, станете її активним учасником, розповсюджуватимете націоналістичних ідей, пропагуватиме українську історію, мову, культуру.

Ви зможете на кожному поштовому відділенні передплатити щотижневик ВО «Свобода». Нагадаємо, наша газета виходить чотири рази в місяць на дванадцяти сторінках з програмою телепередач. Індекс видання - 37619, ціна на цілий рік - 48 грн. (ми не змінили ціни, аби газета була для Вас доступною!), на 1 місяць - 4 грн.

Закликаємо Вас передплатити газету - залишити для себе відкритим вікно у світ українства!

Дякуємо!!!

Слава Україні!!!
Переглядів: 1241 | Додав: admin | Теги: Росохи, Тягнибок, патріотична газета, читайте правду, свобода, правда, газета, Во Свобода, часопис, націоналістична газета | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 admin  
:$ :$ :$ :$ :$ :$ Дізнайтесь більше правди! Читайте часопис ВО "СВОБОДА" B) :) :) :) :) :)

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]