Головна » Відео » Лікар Ковальчук

Лікар Ковальчук (Серія 32)

00:49:57
Перегляди: 0 Додав: admin
Опис матеріалу:

Соня зізнається в підробці аналізів. Вона засмучена тим, що виявилася здатною на це. Кузьменко каже, що тепер вимушений звільнити її, але Платон стає на сторону Соні і погрожує в разі чого.
В ПВ потрапляє Влада з переломом стегна і струсом, її оперують. З'ясовується, що Влада намагалася накласти на себе руки та вистрибнула з вікна і впала на перехожого, якого також привезли в ПВ. Але його стан набагато серйозніший. Лікарі справляються з критичною ситуацією в порятунку Алика. Влада перебуває в серйозній депресії щодо зрад чоловіка Олексія.
Ірина Михайлівна, мати Влади, дізнається, що Владі загрожує термін. Також вона знайомиться з Катею, вагітною нареченою Алика. Жінки зближуються, підтримують одна одну. Раптово Катя та Ірина Михайлівна дізнаються, що Влада винна в стані Алика.
Тим часом вже розвернута кампанія на підтримку реформ і по поверненню Михайлюка, і журналістка Ніна просить Максима дати інтерв'ю про роботу ПВ.
А в ПВ Дмитро оформляє Марка і розповідає інтернам обставини його попадання до лікарні. Марк нічого не пам'ятає. Насправді Марк захоплюється тренуванням дихання, та трохи перебільшив свої можливості і ледь не задихнувся.
Сорокін дає Капралову завдання знайти Михайлюка. Він погрожує Михайлюку судом.
Рома знайомиться з женихом Аліси і веде його до неї в палату. Він дуже засмучений. Стефа закликає Рому боротися за своє щастя.
Катя щаслива, що Алик вийшов з коми, але Оксана повідомляє Каті, що Алик залишиться паралізованим.
З'ясовується, що Алик і Олексій - одна і та ж людина. Катя дізнається від Алика, що у нього є дружина, їй погано. У Влади істерика після звістки про те, що вона впала на свого чоловіка. В розмові з Владою саме Марк переконує її, що життя безцінне.
Катя також знайомиться з Марком. Зрештою, Влада і Катя миряться.
Антон продовжує заперечувати свою провину в ДТП. Оксана дізнається, що у момент аварії поруч Антоном була жінка. Оксана повідомляє Антону, що знає про дівчину в його машині.

Тривалість матеріалу: 00:49:57