Головна » Відео » Лікар Ковальчук

Лікар Ковальчук (Серія 40)

00:48:33
Перегляди: 0 Додав: admin
Опис матеріалу:

Максим доглядає за Оксаною, їй подобається його турбота.
В ПВ Іра, з травмою ноги, несподівано втрачає свідомість. Тренер дбайливо саджає Іру на кушетку, Бульба пальпує їй ногу (на нозі є травматичний набряк).
Іра не налаштована спілкуватися з Сонею і Бульбою, вона чимось сильно засмучена. Іру дуже тривожить її серйозний конфлікт з кращою подругою Юлею. Ми дізнаємось, що конфлікт виник із-за місця в сборній, куди потрапила в решті решт Іра, а Юлю спіймали на допінгу, та Юля вважає, що це справа рук Іри. Іра не може дозвонитися до подруги та вирішує передати їй записку через Тренера. Але дізнається від Тренера, що Юля порвала її записку, не читаючи.
Іра в пригніченому стані ще із-за того, що її Мама місяць тому померла від раку. Іра винить себе, що не була поруч, весь час була в роз'їздах - збори, змагання, тренування.
Гриша прибуває в ПВ з загостренням виразки, йому потрібна термінова операція, але він від неї відмовляється. Оксана дає завдання Борису - з'ясувати причини депресії Гриші і переконати його зробити операцію. Борис намагається попрацювати з Гришею, але той вибухає і відмовляється відповідати. Оксана просить Максима спробувати. Максим знаходить вірний тон спілкування з Гришею, допомагає впоратися з томофобією|. Гриша погоджується на операцію.
Завдяки Гриші, пацієнту з ампутованою ногою, що був недавно в АТО, Дмитро знову думає повернутися в АТО.
У ПВ поступає бабуся із старечим слабоумством. Вона загубилася. Бабуся реагує на петарди та лякається звуку літака. Інга глузує з неї. Гриша вступається за Бабусю. Тема війни об'єднує їх, ріднить. Бабуся не наважилася завести сім'ю, але набула сенсу життя допомагаючи іншим людям.
Борис просить Бабусю не покидати свою палату, не ходити одній в такому стані. Бабуся відповідає, що вона тепер не одна, у неї є друг...

Тривалість матеріалу: 00:48:33